Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Community Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Copenhagen
    Posts
    873

    Default Word of Balance tooltip still not fixed

    Hi

    The tooltip for word of balance is still off. I see you fixed it at the bottom of the tooltip where it says D&D dice, but at the top it is still wrong...

  2. #2
    Community Member AAH's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Australia
    Posts
    214

    Default

    Quote Originally Posted by Ultinoob View Post
    Hi

    The tooltip for word of balance is still off. I see you fixed it at the bottom of the tooltip where it says D&D dice, but at the top it is still wrong...
    Thank you for your bug report. Your submission has been allocated a ticket number : 16,544,338,783,354,433,335,921,055,574,106,335 and is queued to be resolved in the Spring of 2078. We thank you for your continuing patience while we scan community billboards for budget programmers proficient in turtle graphics.

  3. #3
    Systems Designer
    Lynnabel's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    3,248

    Default

    Quote Originally Posted by Ultinoob View Post
    Hi

    The tooltip for word of balance is still off. I see you fixed it at the bottom of the tooltip where it says D&D dice, but at the top it is still wrong...
    Fixed internally, will be in an upcoming patch!

    (I'm assuming you're talking about the Word of Balance SLA in Season's Herald, as the spell itself looks right to me on my end.)
    100% radical, enthusiasm enthusiast.

    "Have you tried preproccing feat directory?"

  4. #4
    Community Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Copenhagen
    Posts
    873

    Default

    Quote Originally Posted by Lynnabel View Post
    Fixed internally, will be in an upcoming patch!

    (I'm assuming you're talking about the Word of Balance SLA in Season's Herald, as the spell itself looks right to me on my end.)
    First of all thx for your reply!

    SLA:


    Spell:


    Both of these has the top wrong where it says it does 5-8 damage per caster level for the sla and 9-16 for the spell. And i must admit i am still not sure what you actually intend...

  5. #5
    Systems Designer
    Lynnabel's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    3,248

    Default

    Quote Originally Posted by Ultinoob View Post

    Both of these has the top wrong where it says it does 5-8 damage per caster level for the sla and 9-16 for the spell. And i must admit i am still not sure what you actually intend...
    Looks like the Spell tooltip is already fixed for U49, as per the U49 Lamannia Release notes.
    Last edited by Lynnabel; 04-12-2021 at 01:39 PM.
    100% radical, enthusiasm enthusiast.

    "Have you tried preproccing feat directory?"

  6. #6
    Community Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Copenhagen
    Posts
    873

    Default

    Quote Originally Posted by Lynnabel View Post
    Looks like the Spell tooltip is already fixed for U49, as per the U49 Lamannia Release notes.
    My bad i thought it was the last update. Still the sla has mistakes.

  7. #7
    Systems Designer
    Lynnabel's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    3,248

    Default

    Quote Originally Posted by Ultinoob View Post
    My bad i thought it was the last update. Still the sla has mistakes.
    As of this morning it's been fixed internally and will be in an upcoming patch!
    100% radical, enthusiasm enthusiast.

    "Have you tried preproccing feat directory?"

  8. #8
    Community Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Copenhagen
    Posts
    873

    Default

    Quote Originally Posted by Lynnabel View Post
    As of this morning it's been fixed internally and will be in an upcoming patch!
    Great! Thank you Lynnabel

  9. #9
    Community Member AAH's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Australia
    Posts
    214

    Default

    Quote Originally Posted by Lynnabel View Post
    As of this morning it's been fixed internally and will be in an upcoming patch!
    This is hilarious. All this effort for a typo yet when I log in I still have to hide my cloak ... every ... time.

    So here's another easy fix. Can you change the message to say "Your cloak will no longer be shown unless you've just logged in, in which case we'll make sure it shows again regardless of what you want."



    At least then I can't argue, right?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload