Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Community Member
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    1

    Default Game Not Loading

    My game is no longer loading. Once i start the launcher and log in, the launcher disappears and the game does not load. This happens when I try to reset to default settings and repair the game. I unstalled the game completely and re-dowloaded, which allowed me to enter the game once. After that the launcher went back to disappearing without the game loading. Can someone help me with this? I do not want to continually reinstall to enjoy one play session.

  2. #2
    Community Member dennisck2's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    274

    Default I'm having the same problem right now.

    I am re-installing as we speak. Hopefully that fixes it. It was actually really laggy before I logged out, also. Not normal lag, but Shroud lag.
    Proud guild gimp of Synergia! Adults only. Bring beer. Pants optional.
    Banginurz/Slappinurz/Shagginurz/Spankinurz. Stay classy Argo.

  3. #3
    Community Member CaptainPurge's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,960

    Default

    Quote Originally Posted by dennisck2 View Post
    I am re-installing as we speak. Hopefully that fixes it. It was actually really laggy before I logged out, also. Not normal lag, but Shroud lag.
    Did it work? I'm suddenly having the same problem since last night.

  4. #4
    Community Member CaptainPurge's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,960

    Default

    Having the same problem as you's two's. Here are the last lines in the DNDLauncher.log file after it does a few things like checks if you're a subscriber. Going to start a repair. Back in a few hours.

    2019.09.13 19:55:22[W] Config::FetchWorldStatus - World Status URL: QUrl( "http://gls.ddo.com/GLS.DataCenterServer/Service.asmx" )

    2019.09.13 19:55:26[W] GameClientStarter::StartClient_LaunchClient - Starting client: --->
    2019.09.13 19:55:26[W] " "C:/Program Files (x86)/StandingStoneGames/Dungeons & Dragons Online/dndclient.exe" -a MTTX9EM4JZFK7HZ2C7WNFADEE -h 198.252.160.44:9004 --glsticketdirect XXX --chatserver 198.252.160.44:2900 --rodat on --language English --gametype DDO --authserverurl https://gls.ddo.com/GLS.AuthServer/Service.asmx --glsticketlifetime 21600 --supporturl https://tss.turbine.com/TSSTrowser/trowser.aspx --bugurl http://ddobugs.turbine.com?task=ticket --supportserviceurl https://tss.turbine.com/TSSTrowser/SubmitTicket.asmx"

  5. #5
    Community Member
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    1

    Default Same problem here

    I bought a new computer with windows 10, installed the game and it just do what you described. The launcher loads, I log in, select the server and press play and that it. It never starts the game. I have the very same problem with LOTRO. The computer is not the problem, I installed and ran Knights of the Old Republic which is a game of about the same age as DDO and it just ran perfectly, the same with other games I downloaded from Steam.

    I have another computer, an old one with Windows 10 too and the game runs there just fine. The difference is that my old computer was upgraded from Windows Vista to Windows 7 and then to Windows 10. I suppose that some legacy files are missing in my new computer, but I just don't know which are the ones missing. I already installed DX 9 but to no avail. Does anybody have an idea what could be happening?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload