Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Community Member gringofoot's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    chicago, il
    Posts
    25

    Exclamation Please let me know when DDO works with OS X "Mojave"

    Dear SSG,

    As other posts in this forum describe, the DDO client and store do not work in Mojave. I cannot buy another computer, so please let us know when DDO will work correctly in Mojave. I will renew my VIP membership when that happens.

    I love this game - been playing A LOT since 2010, but...if I can't play, then I can't pay.

  2. #2
    Community Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by gringofoot View Post
    Dear SSG,

    As other posts in this forum describe, the DDO client and store do not work in Mojave. I cannot buy another computer, so please let us know when DDO will work correctly in Mojave. I will renew my VIP membership when that happens.

    I love this game - been playing A LOT since 2010, but...if I can't play, then I can't pay.
    Sadly, I have to second this - fixes described in other threads don't work for me. Au devoir DDO.

  3. #3
    Founder Shadow_Flayer's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Providence, RI
    Posts
    1,075

    Default

    After the patch today this issue appears to be resolved. I fired up the client on Mojave, received the update, and after logging it was asked immediately if DDO could have access to the mic. I said yes, and got in quickly. I was also able to open the DDO store with little delay.

  4. #4
    Community Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Shadow_Flayer View Post
    After the patch today this issue appears to be resolved. I fired up the client on Mojave, received the update, and after logging it was asked immediately if DDO could have access to the mic. I said yes, and got in quickly. I was also able to open the DDO store with little delay.
    I confirmed the same things this morning.

  5. #5
    Community Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by Shadow_Flayer View Post
    After the patch today this issue appears to be resolved. I fired up the client on Mojave, received the update, and after logging it was asked immediately if DDO could have access to the mic. I said yes, and got in quickly. I was also able to open the DDO store with little delay.

    Yep, me too (after a little kerfuffle).

  6. #6
    Community Member gringofoot's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    chicago, il
    Posts
    25

    Default

    OS X Mojave Mac client working.

    Credit where credit is due.

    Thanks, SSG.

  7. #7
    Community Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    7

    Default

    I get the same message about accessing the microphone. I don't think voice is working, however.

    I alos can not access the DDO store. I keep getting something went wrong error messages.

  8. #8
    Community Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Amsterdam
    Posts
    21

    Default unable to log in

    I can't seem to log in the came after client is installed and I want to log to server it goes to a file map

  9. #9
    Community Member
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    29

    Default Try using Steam version

    I’ve been running into a metric deuce-ton of issues recently with the Mac client as well. I’ve managed to solve 99% of my problems by downloading and using the Steam version. Don’t even need to have Steam running either - just open it once in Steam, drag it down to your menu bar, and you can launch it from there like every other app. It opens quicker, loads quicker, seemingly has better performance, and solves pretty much every issue I have except for it not knowing how to ask for permission to use my mic.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload