Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Community Member kmoustakas's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Greece
    Posts
    2,415

    Default Microphone problems

    Hello I'm having some issues with my microphone in DDO. In facebook, messenger, teamspeak and discord everyone can hear me fine but in DDO they hear me very low. I use push to talk and the microphone volume is set to max. Is there a setting am I missing?
    Social Justice W...arlock (5e toon)
    OkarisRage, Artificer with 3 druid past lives = <3

  2. #2
    Community Member Thunder-Monkey's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    UK
    Posts
    242

    Default

    Strange. My only thought is that maybe your voice capture device setting is not pointing to your mic but pointing to your web-cam mic or lappy mic or something?

  3. #3
    Community Member kmoustakas's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Greece
    Posts
    2,415

    Default

    I only have one microphone total connected so I don't think it's connecting to a different one.
    Social Justice W...arlock (5e toon)
    OkarisRage, Artificer with 3 druid past lives = <3

  4. #4
    Community Member TitusOvid's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Germany
    Posts
    1,985

    Default

    The game sound is ****. Some people can hear you perfectly others can't hear you at all. I play since 2009 and it was always this bad.
    Just type.
    Beste, Titus. | playing since 2009 | Don't do the fun wrong | New to Orien? Join the ingame Titan Channel | Soko Irrlicht freut sich immer über neue Mitglieder | Deutscher Discord | Orien Raiding Discord Toons: Titusovid , Bruder, Upload, Zzed, (Rubbel)

  5. #5
    Community Member MasterKernel's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    257

    Thumbs down

    In-game voice chat is worthless.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload