Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 48 of 48
  1. #41
    Community Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by Blessedwynd View Post
    Just happened last night.

    In my case i bought a silver greataxe from the auction house and deconstructed it. I prepped it with a level 7 shard, added good, and went to make another shard. When I came back to add the second shard I noticed it was outlined in red. It was now a min level 18 BtA +3 silver greataxe with 2d6 good damage. So the stats matched the level 7 shard, but a min level of 18. I then deconstructed to see what happened, and now have a min level 18 BtA silver greataxe. The deconstruction should have removed the min level (not sure about the BtA) but the item is transformed. I added another lvl 7 shard to see if it might remove the ML 18, but it didn't have that effect.

    Is this just a "happens every so often" thing that others are experiencing? Sounds like a known bug with red slots and keen, but this item had neither. I'm not sure what the enhancements were before I deconstructed it the first time.
    I made 2 kukris, both were adamantine. No slots, no keen. These are the enchantments: ML17, vampirism 2, slashing 4, impactful 4. After logging 1 lost adamantine but retained enchantments. The other kukri is still adamantine, but name is changed and stats are now: ML17, vampirism 1, slashing 1. impactful 1.

  2. #42
    Community Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    65

    Default

    Just happen to me - Cedrian on Thelanis.

    Yesterdsay i cannith crafted 4th level rapier +2, holy 2, keen with Red augment slot and I socked Ruby of Ghostbane in. Today, just after log in, I noticed, that I am encumbered by over-level item wearing and saw that in my hand is 6th level rapier +2 holy 1(only) without keen and without augment slot.
    Last edited by Xario; 10-19-2017 at 12:53 PM.

  3. #43
    Community Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    8

    Default

    Happened to me on 10-14-17. Crafted a keen, good, red-slotted rapier at level 10. Transferred it to another toon and it became a blank unslotted paragon rapier. Logged out and back in and it shifted again to a blank non-slotted rapier. Made another, thinking must have glitched, let's try it again (as I hadn't heard of this yet), and the same thing happened.

  4. #44
    Community Member adrian69's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    792

    Default Weapon and Gloves

    Had this happen with a Keen scimitar of Ghostbane w meteoric ruby. I crafted it before a TR and the blank was there after. I thought at first I had tossed it away by mistake until at next TR I noticed the extended threat range on the blank and realized after reading about this some time back that my weapon had lost its affects. I haven't done anything w/ keen since and haven't had any other weapon I have crafted do this,

    However,

    I recently made some ML 17 Staunch Bracers of Constitution with +1 Armor Agility for an alt. I transferred them to the alt, equipped them, and played a few hours. I only play this one a few hours every other week, but when I logged back in the whole item was gone. Didn't notice until midquest, but I have been paying closer attention to all CC items now.
    Drakenocas, The Sword of Mourning of KaOS of Khyber
    Triple Heroic, Epic, Iconic Completionist. Racial IP

  5. #45
    Community Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    571

    Default

    This happened to me late last year, I think. It was a +13 Cannith-crafted keen metaline flame-touched iron throwing axe (min level 30, loot level 34, no augment slot). At some point (and it may have involved the shared bank), it was changed to a plain +13 flame-touched iron throwing axe with min level 22.

  6. #46
    Community Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    33

    Default

    Keen effect before wipe (Crit roll 14-20):


    No Keen effect after wipe (Crit roll 17-20):

  7. #47
    Community Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    33

    Default

    Problem with KEEN, not with red slot!!!
    This it Great XBow after Keen shard applyed - there is no Keen effect at all, but suffix sign was disappeared:

  8. #48
    Community Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Copenhagen
    Posts
    467

    Default Problem persist

    Hello

    I tried crafting a level 4 holy keen repeating heavy crossbow with a red augment in it. I did not have anything slotted when i crafted it. When i crafted it there was no keen in the name but the threat range was doubled. Then after logging out and in again the keen was removed and i am left with a level 2 holy crossbow with a red augment slot in it.

    I am gonna bug report it.

    I still have the crossbow but i have no prove as i did not take a picture along the way.
    Check out my website for calculating DPS and damage mitigation: http://mmlddo.com

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload