Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Community Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    187

    Default Airship Amenity buff issue

    Noticed today that the amenity bar on my guildship deck wasn't refreshing the exp buff. So I go down to the lower deck where the exp shrine is, and attempt to manually refresh the buff. No response from the shrine. Tried a few other shrines just to see if it was just the exp shrine or not. None of the buffs were refreshing via manually clicking on their "get buffs" area. In-game bug report page was broken for me so I submitted a forum bug report, just wanted to reiterate here about this issue to see if I am the only one experiencing this problem or not.

  2. #2
    Community Member Seikojin's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    gamertown usa
    Posts
    6,941

    Default

    Did you try exiting for a while then going back tot he sip? Perhaps the instance got bugged out.

  3. #3
    Community Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    187

    Default

    Quote Originally Posted by Seikojin View Post
    Did you try exiting for a while then going back tot he sip? Perhaps the instance got bugged out.
    I did. I tried logging out and then back in a few times as well. Also took bout an hour break to do RL stuff, came back, logged in, and same issue. None of the amenities will give me their buffs manually, and the amenity bar on the ship's deck will not refresh the exp buff, on any of my characters.

  4. #4
    Community Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    187

    Default

    Discovered what the issue was. All my characters had the 4% exp buff, as that was the last exp shrine placed. A fellow guildie must have accidentally swapped it out with the 3% exp shrine, as that was the shrine in the lower deck. Hopped on my officer and swapped them back and issue solved XD

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload