Results 1 to 18 of 18
  1. #1
    The Hatchery zwiebelring's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Here
    Posts
    2,419

    Default Cannot access DDO forum via FireFox

    I am logged in by IE at the moment.

    My Firefox browser cannot read the DDo website address anymore. It says the (official) address was invalid. I tried different settings on my antivirus software but without success. Does anyone have a suggestion on how I can track down the problem? Using IE is not acceptable since I have to write on dark background and cannot use the tool provided by a user here.
    Characters on Orien:
    Wanzer/ Klingtanz/ Incanta Superior/ Mercantus

  2. #2
    Community Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4,643

    Default

    Quote Originally Posted by zwiebelring View Post
    I am logged in by IE at the moment.

    My Firefox browser cannot read the DDo website address anymore. It says the (official) address was invalid. I tried different settings on my antivirus software but without success. Does anyone have a suggestion on how I can track down the problem? Using IE is not acceptable since I have to write on dark background and cannot use the tool provided by a user here.
    I just logged in via Firefox, my deep-fried and battered friend. Try again, maybe?
    http://myaccount.turbine.com

    Je ne suis pas
    DDO Alpha Tester

  3. #3
    The Hatchery zwiebelring's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Here
    Posts
    2,419

    Default

    If it was that easy, I did not make this thread . All I can imagine is some strange script problem (some people had problems with Chrome, but I don't use it, so not a real solution) but I cannot verify.

    My last action will be deleting avast antivirus and replace it with something else.
    Characters on Orien:
    Wanzer/ Klingtanz/ Incanta Superior/ Mercantus

  4. #4
    Community Member humbleroller's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    202

    Default

    i get the same. if i click on a link in the loader it opens up IE which I have never updated and then it constantly crashes in a loop.
    Real join date: Update 7

  5. #5
    Community Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4,643

    Default

    Quote Originally Posted by zwiebelring View Post
    If it was that easy, I did not make this thread . All I can imagine is some strange script problem (some people had problems with Chrome, but I don't use it, so not a real solution) but I cannot verify.

    My last action will be deleting avast antivirus and replace it with something else.
    I was hoping it was just a temporary problem. I don't have much else to offer except a point of comparison. I can still access www.ddo.com and log in with Firefox. My location is U.S.
    http://myaccount.turbine.com

    Je ne suis pas
    DDO Alpha Tester

  6. #6
    The Hatchery zwiebelring's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Here
    Posts
    2,419

    Default

    Not qwuite the same. My firefoxy is updated, for example, I use goodle for ddo Forum, Google spits out results, I click the official site (ddo.com), click on it and I get the message Website wasn't valid. Try again Option brings me back to Google results. I deleted avast, so something is broken with Firefox on Win7.

    IE is working fine except that I have to write on dark background. How stupid is this?

    - edit -
    And IE does some strange Auto correction to my text according to german language. What devilry is this?
    Characters on Orien:
    Wanzer/ Klingtanz/ Incanta Superior/ Mercantus

  7. #7
    The Hatchery zwiebelring's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Here
    Posts
    2,419

    Default

    Not quite the same. My firefoxy is updated, for example, I use google for ddo forum, google spits out results, I click the official site (ddo.com) and I get the message website wasn't valid. Try again option brings me back to google results. I deleted avast, so something is broken with Firefox on Win7.

    IE is working fine except that I have to write on dark background. How stupid is this?

    - edit -
    And IE does some strange Auto correction to my text according to german language. What devilry is this?
    Characters on Orien:
    Wanzer/ Klingtanz/ Incanta Superior/ Mercantus

  8. #8
    The Hatchery zwiebelring's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Here
    Posts
    2,419

    Default

    Not quite the same. My firefox is updated, for example, I use google for ddo forum, google spits out results, I click the official site (ddo.com) and I get the message website wasn't valid. Try again option brings me back to google results. I deleted avast, so something is broken with Firefox on Win7.

    IE is working fine except that I have to write on dark background. How stupid is this?

    - edit -
    And IE does some strange Auto correction to my text according to german language. What devilry is this?
    Characters on Orien:
    Wanzer/ Klingtanz/ Incanta Superior/ Mercantus

  9. #9

    Default

    Firefox continues to work properly on the ddo forums for me.

    One thing, though, was that when they first changed the forums to this current (awful) template I had to tell firefox to ignore the fact that the ddo forums have an invalid security certificate, or whatever. That may be what you're seeing. Can you tell it to ignore the issue? It'll complain that this is unsecure, but whaddya gonna do, right?

  10. #10
    The Hatchery zwiebelring's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Here
    Posts
    2,419

    Default

    No, that is not my Problem, I know about the security certificate issue. I simplly cannot reach this Website by firefoy anymore. It won't load at all. URL invalid. Every other URl works fine. Somewhere is a Gremlin and I want to find him.

    - edit -
    Okay, reinstalled firefox. problem solved. Thanks for replies. If the problem was not at my end somewhere, other people had login issues as well, whas been my guess .
    Last edited by zwiebelring; 04-18-2014 at 04:59 AM.
    Characters on Orien:
    Wanzer/ Klingtanz/ Incanta Superior/ Mercantus

  11. #11
    Forum Turtle
    2014 DDO Players Council
    TrinityTurtle's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Findlay, OH
    Posts
    3,151

    Default

    Okay, way back when they had the Great Domain Name Registration snafu, did you use the work around? I forget exactly what the lines were, but we all entered some lines of code into a registry notepad telling the internet where the various ddo things (the game, the forum, the chat server, etc.) were.

    I ask because that is what messed me up with the forums, and I was unable to access it until I found those lines and deleted them.
    Turtel, Turtley Wrath, Tortoisse, Waterssong, Victerr Creed, Utahraptor, Velocaraptor, Minddancer, Loggerhead, Matamata, Sulcata, Ticerratops, Sierrann, Hankx, Shartelhane

    Member of Highlords of Malkier! Help channel, everyone welcome in this channel!

  12. #12
    Scholar Of Adventure & Hero Missing_Minds's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    work....
    Posts
    30,174

    Default

    Quote Originally Posted by TrinityTurtle View Post
    Okay, way back when they had the Great Domain Name Registration snafu, did you use the work around? I forget exactly what the lines were, but we all entered some lines of code into a registry notepad telling the internet where the various ddo things (the game, the forum, the chat server, etc.) were.

    I ask because that is what messed me up with the forums, and I was unable to access it until I found those lines and deleted them.
    That would have been modifying the host file.

  13. #13
    Bwest Fwiends Memnir's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    ¿
    Posts
    16,601

    Default

    Weird. Firefox has worked for me in accessing the forums as recently as right now.
    Have you tried deleting Firefox and then reinstalling it, see if that works?
    53461

  14. #14
    Scholar Of Adventure & Hero Missing_Minds's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    work....
    Posts
    30,174

    Default

    Quote Originally Posted by Memnir View Post
    Weird. Firefox has worked for me in accessing the forums as recently as right now.
    Have you tried deleting Firefox and then reinstalling it, see if that works?
    Post 10, Mem.

  15. #15
    2015 DDO Players Council Seikojin's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    gamertown usa
    Posts
    6,505

    Default

    At home, when troubleshooting firefox, the first thing we do is disable all plugins and add ons.

  16. #16
    Bwest Fwiends Memnir's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    ¿
    Posts
    16,601

    Default

    Quote Originally Posted by Missing_Minds View Post
    Post 10, Mem.
    Something-something Coffee! something something
    53461

  17. #17
    Scholar Of Adventure & Hero Missing_Minds's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    work....
    Posts
    30,174

    Default

    Quote Originally Posted by Memnir View Post
    Something-something Coffee! something something
    Has Eddy been swiping your mug again?

  18. #18
    Bwest Fwiends Memnir's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    ¿
    Posts
    16,601

    Default

    Quote Originally Posted by Missing_Minds View Post
    Has Eddy been swiping your mug again?
    And worse! Making the coffee cold!
    53461

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload