Page 2 of 11 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 21 to 40 of 212
  1. #21
    2014 DDO Players Council Flavilandile's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    France
    Posts
    3,643

    Default

    Quote Originally Posted by sayan View Post
    Ghallanda reporting in. Ran Shadowcrypt with a guy from Europe (he was fine in this one), then we hit up Desert Caravan and he was lagging so bad he couldn't move. After the quest was over he went on his way and I went to run HiPS and Rahmat. Then I went to finish up the Sands walk-ups and began to experience the same problems that he had been 30 minutes or so prior (east coast here). My packet loss is showing 15-30% in game or higher at the moment but only to DDO, I have ran several tracerts to different locations. My tracert to the game server from command prompt is fine however.
    Yeah, I suspect it's an issue with UDP packets only. TCP and ICMP seems to be fine.
    On G-Land : Flavilandile, Blacklock, Yaelle, Millishande, Larilandile, Gildalinde, Tenalafel, and many other...

  2. #22
    Community Member vampiregoat69's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Sneaking up behind you
    Posts
    241

    Default

    happened to me in quest earlier today went to move was still green but could not move at all then suddenly BOOM I move just to get stuck again. Now I can't log in at all.

  3. #23
    Community Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    4

    Default

    Khyber at 4:00 PM Eastern New York City. Can login successfully on several toons, but massive packet loss. Around 25-30% constant. Has not dropped below 15% at very lowest.
    After login, UI layout and inventory, enchantments, etc. take around 2 minutes to finish loading up.
    Walking around/zoning involves a bit of rubberbanding, some stop and go, and repeat zoning.

    Unplayable, so logged out.

  4. #24
    Community Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    41

    Default

    Dito

  5. #25
    Community Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    603

    Default Seems to be pretty much any server now

    I managed to get onto Cannith a bit earlier (an hour or so back). I tried Orien (lost my daily dice there, never got any reward because it got stuck somewhere), character looked normal, the connection box showed green but I couldn't move, until I suddenly jerked 4 steps backwards.

    Also tried Argo, Thelanis and Sarlona - all of them pretty much the same. I do get on, but when there I cannot move, use dialog boxes, nothing.

  6. #26

    Default

    initially couldn't get on Khyber. When I did it kept lagging everywhere and was unplayable. Trying to craft now but that's bad too
    Main characters: Usually on Rhyes, Miniryse or Legolass
    I'm rich! filthy rich! /runs off to AH
    /cry! I'm poor! flat broke! /runs off to sell things on forum

  7. #27
    Community Member Zibowskij's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Italy
    Posts
    204

    Default



    ...might aswell laugh about it... :P
    Zibok, Zibo, Zibow, Zibah
    Cannith

  8. #28
    Community Member Gauthaag's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,271

    Default

    yeah, must be that wondrous bonus we were promised

  9. #29
    Community Manager Cordovan's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Boston Area, MA
    Posts
    15,769

    Default

    We are currently investigating log in and in-game performance issues. At this time we believe these are linked to larger Internet issues taking place. Our teams are working to mitigate the impact of these issues as best we can. We will keep you updated.
    Have fun, and don't forget to gather for buffs!
    Submit DDO Bugs through: ddobugs.turbine.com
    Follow DDO on: Facebook Twitter Google+ Pinterest
    Join us on Twitch!



  10. #30
    Community Member Allanon3's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    12

    Default Log In

    Quote Originally Posted by Cordovan View Post
    We are currently investigating connection issues that may prevent players from logging into the game. We will keep you updated.
    Just tried Logging in and after 5 mins gave up. Then rebot comp and finally got into game but then game closed and I was back at my home screen.

  11. #31
    Community Member Fedora1's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1,934

    Default

    Quote Originally Posted by Cordovan View Post
    UPDATE 4:30 PM Eastern: We are currently investigating log in and in-game performance issues. At this time we believe these are linked to larger Internet issues taking place. Our teams are working to mitigate the impact of these issues as best we can. We will keep you updated.

    (Original post): We are currently investigating connection issues that may prevent players from logging into the game. We will keep you updated.
    Well the Internet here in my small corner of SE US seems fine. I am on AT&T and can watch online videos, youtube, and browse just fine. Did a speed check and I am getting 16MB down. Only thing not working is DDO for me. If this is another one of your ISP's issues I really wish you'd get a new provider.

  12. #32
    Community Manager Cordovan's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Boston Area, MA
    Posts
    15,769

    Default

    Can I get a sense from folks currently in-game (or logging into the game) as to what they are CURRENTLY experiencing (say, after 4:40 PM Eastern -5 GMT?)
    Have fun, and don't forget to gather for buffs!
    Submit DDO Bugs through: ddobugs.turbine.com
    Follow DDO on: Facebook Twitter Google+ Pinterest
    Join us on Twitch!



  13. #33
    Community Member Pomdude's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sussex, England
    Posts
    170

    Default

    Cannot get in so experience is 0
    Pom may refer to: An alternative word for the British /Polyoxymethylene, a common plastic polymer / Pompom, a decorative ball / Baby Pom, the youngest of the Fimbles /Puddle of Mudd, an American hard rock band

  14. #34
    Community Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    63

    Default

    Quote Originally Posted by Cordovan View Post
    Can I get a sense from folks currently in-game (or logging into the game) as to what they are CURRENTLY experiencing (say, after 4:40 PM Eastern -5 GMT?)
    In game /thelanis) had over 25 % lost. entered with group same quest. didnt saw any1 or any door lever etc. did a relog. now i am stuck in loading screen to server. says reciving caracter data.....

    no problems to log in on a other server

  15. #35
    Community Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    10

    Default

    Quote Originally Posted by Cordovan View Post
    Can I get a sense from folks currently in-game (or logging into the game) as to what they are CURRENTLY experiencing (say, after 4:40 PM Eastern -5 GMT?)
    very high levels of packet loss (20%+), 2-3min lag (at a guess). Bonkers. Cannith.
    Officer of G.O.D.S.

    Urthor - Aggro Manager
    Muldren - Gimpy Healbot
    Kedrax - Woefully inadequate

  16. #36
    Community Member JeMaFo's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    1

    Default

    Tried logging in, but it's stuck on "Receiving character data" and never takes me to the character selection screen.

  17. #37
    Community Member karudo's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    130

    Default

    Quote Originally Posted by Cordovan View Post
    Can I get a sense from folks currently in-game (or logging into the game) as to what they are CURRENTLY experiencing (say, after 4:40 PM Eastern -5 GMT?)
    well i get anywhere from 3-45 sec from the time i click something till the time it activates if that's any help.

  18. #38

    Default

    Quote Originally Posted by Cordovan View Post
    Can I get a sense from folks currently in-game (or logging into the game) as to what they are CURRENTLY experiencing (say, after 4:40 PM Eastern -5 GMT?)
    AT&T login to Thelanis fine....hangs on logging out, have to kill the client.

  19. #39
    Community Member Gauthaag's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,271

    Default

    Still stuck on snowman splash screen (receiving character data) w load speed about 1kb/s when trying to log to Argo. loc: Central Europe

  20. #40
    Community Member HuneyMunster's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    247

    Default

    Quote Originally Posted by Cordovan View Post
    Can I get a sense from folks currently in-game (or logging into the game) as to what they are CURRENTLY experiencing (say, after 4:40 PM Eastern -5 GMT?)
    When I log in, it takes about 2min b4 the UI finishes loading. After this is completed I can only move a few feet b4 i get stuck for about 5 to 10secs. Also casting cure spells on me takes about 2 secs b4 I see the combat text.

    Also in-game chat is working without issues.
    Last edited by HuneyMunster; 02-28-2014 at 03:52 PM.

Page 2 of 11 FirstFirst 123456 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload