Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Community Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    130

    Question Difficult typing post with black characters on dark grey background

    I've fiddled with a bunch of settings and can't seem to figure out how to fix this one. Whenever I enter a post (like this one) or reply to a post, I end up typing in black characters on a dark grey background. It's almost impossible to read what I'm typing (like right now). To read the text I have to ctrl-A to highlight everything so that I get white characters on a blue background. Anyway, this is crazy. Is there a way to fix this?By the way, I tried changing to the "default mobile" setting but that did not work. The screen was readable with a white background, but a lot of other stuff was messed up. Thanks!

  2. #2

    Default

    Take a look at this thread by forum user jjflanigan.
    The newest computer can merely compound, at speed, the oldest problem in the relations between human beings, and in the end the communicator will be confronted with the old problem, of what to say and how to say it. - Edward R. Murrow (1964)

  3. #3
    Community Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4,643

    Default

    Quote Originally Posted by sebastianosmith View Post
    Take a look at this thread by forum user jjflanigan.
    U r 1 fast ninja. lol
    http://myaccount.turbine.com

    Je ne suis pas
    DDO Alpha Tester

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by Tscheuss View Post
    U r 1 fast ninja. lol
    By the power of BOOKMARKS I summon thee!
    The newest computer can merely compound, at speed, the oldest problem in the relations between human beings, and in the end the communicator will be confronted with the old problem, of what to say and how to say it. - Edward R. Murrow (1964)

  5. #5
    Community Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    130

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by sebastianosmith View Post
    Take a look at this thread by forum user jjflanigan.
    Thank you for that reply, super-fast ninja! I think it's a bit crazy that I need to install an add-on into Firefox and then install a special style in order to be able to use the DDO forum (how could Turbine let something as crazy as this be in production?), but I've done it and it's now working beautifully.

  6. #6
    Community Member whereispowderedsilve's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    South Western Ontario, Canada
    Posts
    1,155

    Default

    Quote Originally Posted by Calaquende View Post
    Thank you for that reply, super-fast ninja! I think it's a bit crazy that I need to install an add-on into Firefox and then install a special style in order to be able to use the DDO forum (how could Turbine let something as crazy as this be in production?), but I've done it and it's now working beautifully.
    ^^ The Truth hurts! Sigh! >><< Anyways +1 to Mr. Smith. Cheers!
    http://dillonpfaff5.wix.com/theob Sign this!!!: http://goo.gl/vS6htg

    DDO toll free support phone#: 855-WBGAMES (855-924-2637)

  7. #7
    Community Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4,643

    Default

    When I use IE, it looks okay. Except for the title when I preview a reply.
    http://myaccount.turbine.com

    Je ne suis pas
    DDO Alpha Tester

  8. #8
    Community Member enochiancub's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    1,116

    Default

    Settings > General Settings > Miscellaneous Options > Enhanced Interface Cleared that issue right up for me. Firefox and Chromium.

    Main: 18 Artificer, Thelanis

  9. #9
    Community Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    130

    Default

    Quote Originally Posted by enochiancub View Post
    Settings > General Settings > Miscellaneous Options > Enhanced Interface Cleared that issue right up for me. Firefox and Chromium.
    For what it's worth, I tried all the different options there and they didn't make any difference for me, at least with IE. Anyway, I've been using Firefox with the suggestion above and it's working great.

  10. #10
    Community Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4,643

    Default

    Quote Originally Posted by Calaquende View Post
    For what it's worth, I tried all the different options there and they didn't make any difference for me, at least with IE. Anyway, I've been using Firefox with the suggestion above and it's working great.
    Yeah, and features work better in FF than IE, too.
    http://myaccount.turbine.com

    Je ne suis pas
    DDO Alpha Tester

  11. #11

    Default

    Another bad feature of the Turbine color scheme is that quoted text is the inverse of regular text. (White text on black background becomes black text on white background.) That is poor design that really should be addressed, in addition to it being hard to read what you're typing.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload