Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Community Member Yaga_Nub's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Mabar
    Posts
    6,667

    Default Incredible lag in Wheloon explorer and quests?

    Is anyone else getting incredible lag when more than 6 or 7 mobs are spawning in Wheloon areas (possibly just on Argo)? Add in AOE effects and I get an incredible amount of numbers and visual effects that bring my screen to a freeze. If I survive I will have damage numbers scrolling on my screen for up to 15 seconds after the end of a fight. Quite often though, myself and my party weren't surviving the encounters because heals and other spells wouldn't proc at all.

    Hopefully it's just me because I'd hate to think that everyone is having this much of a problem but if I'm not alone it would make me feel better.
    Characters - Brion, Damerchant, Deathbot, Goode-, Minusten, Sepiriz, Spiritstrike, Stee, Steilh, Vorpaal, Wyllye, Yaga, Yagalicious, Yga. RIP - Catpizzle and Qazpe
    Beware My Gifts!!!

  2. #2
    Community Member Yaga_Nub's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Mabar
    Posts
    6,667

    Default

    Nice to know it's just me!
    Characters - Brion, Damerchant, Deathbot, Goode-, Minusten, Sepiriz, Spiritstrike, Stee, Steilh, Vorpaal, Wyllye, Yaga, Yagalicious, Yga. RIP - Catpizzle and Qazpe
    Beware My Gifts!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload