Results 1 to 16 of 16
  1. #1
    Community Member Takllin's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    843

    Default Server Full Error??

    Anyone else getting this? I was able to connect this morning, but not now.

    Tokun PDK 12 Monk/4 Paladin/4 Fighter (3x Fighter, Monk, Paladin, Ranger, Rogue/2x Bard, Barbarian PL)
    Tekllin Human 20 Sorc (3x Sorc, Wiz PL)
    Jadokis Purple Dragon Knight 18 Barbarian/1 Favored Soul/1 Fighter (3x Bard, Fighter, Monk, Paladin, Rogue/2x Favored Soul/Heroic and Epic Completionist)
    Degenerate Matter

  2. #2
    Community Member ddo.rsmo.pt's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Portugal
    Posts
    414

    Default

    Same here. For the record, I'm in Portugal.

    If this happens during update launch, there are gonna be some very <insert curse here> customers out there.

    Carry on.
    ~ Gaeryus (Sor14/FvS4/Pal2) Firebrand ~ ~ Phlegma (12Fgt/6Rog/2Pal)(L13)(eTR2) van Moyst ~
    ~ Hakashe (Pal14/Monk6)(L3)Nurigatu ~ ~ Koergan (Cle17/Brb2/Fgt1)Flamebeard ~
    Ex-Captain of the Flying Funk ~ ~ Ascent ~ ~ Epic Farming Videos ~ ~ New and Exciting Bugs

  3. #3
    Community Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    57

    Default

    same here on east coast USA.

    I logged out because none of the chats worked. Every area said "unable to connect to ..... chat" ... being harbor/ party/ ect.
    I thought a re-log would help. lol joke's on me.

  4. #4
    Founder
    2015 DDO Players Council
    Lerincho's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Lubbock, Tx
    Posts
    7,055

    Default

    Quote Originally Posted by Takllin View Post
    Anyone else getting this? I was able to connect this morning, but not now.
    Cannot get in either. Southern USA. Because of one of the wonderful client crashes that have been constant since U14 now trying to get back in gives full error. Would be nice if they ever gave the cache cleaning tool or fixed the memory leak bug.
    The Great Gnome Conspiracy was here!

  5. #5
    Community Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2

    Default

    Game crashed on me and now I am having the server full error too. I tried logging into Sarlona and that didn't give me any trouble.

  6. #6
    Founder
    2015 DDO Players Council
    Lerincho's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Lubbock, Tx
    Posts
    7,055

    Default

    log into another server then log back into Argo. worked for me.
    The Great Gnome Conspiracy was here!

  7. #7
    Community Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    12

    Default

    Quote Originally Posted by Lerincho View Post
    log into another server then log back into Argo. worked for me.
    This did not work for me. Problem started after playing a character on Thelanis this morning. I began getting the error when trying to log into Argonesson. I just tried logging a character into Thelanis, then logging out to the main menu and exiting the game, no joy.

  8. #8
    2015 DDO Players Council Sebastrd's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,150

    Default

    Quote Originally Posted by Lerincho View Post
    log into another server then log back into Argo. worked for me.
    I'll try this, but I'm getting the same error.

    EDIT: Tried it, didn't work. I sure hope we get an extension on the 30% xp bonus over this. I swear, Argo is the Aquaman of servers.
    Last edited by Sebastrd; 08-17-2013 at 02:29 PM.

    Astreya the Unturning

    It's always a shame when the hammer of poor design choices smashes the fun of player tactical adaptation.

  9. #9
    Community Member Khalesh's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    222

    Default

    I just posted a duplicate thread - I am getting this on Argonessen ...

    And this is very worrying for Monday!!

  10. #10
    Community Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2

    Default

    Managed to get in now.

  11. #11
    Community Member Khalesh's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    222

    Default

    Nope nothing for me - can log onto other servers just not Argo ...

    Lovely ....

  12. #12
    Community Member Khalesh's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    222

    Default

    In now but this does not bode well for Monday!

  13. #13
    Community Member Bahamut2119's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Argonnessen
    Posts
    248

    Default

    Getting the same message ***.
    Argonnessen Bringers Of Darkness Lhiwnes - Pure Human Paladin Life #47 Heroic/Epic Completionist Heroic Pl's 21-36 Iconic Pl's 5-12 Epic Pl's 19-36

  14. #14
    Community Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    139

    Default

    I go into Argo, but didn't have the microphone plugged in. So had to quit the game because DDO is too brain dead to recognize the microphone if I plug it in AFTER starting the game up.

    Then I couldn't get in: Server Full errors. About four more attempts to get in yielded the same result.

    So, I logged into Thelanis where I have one lvl 8 toon from ages ago, and actually when in on that toon. Then I quit the game.

    This time, when I tried to go into Argo, it worked. However, the private chat channels were not working (this is reocurring for a few months now-seems like a 50-50 chance of the channels working or not). So, have to quit the game again.

    And, of course, when I try to go into Argo, I get the server full error again. Wonderful.

    I might try Thelanis then Argo again. Really, we have a 30% xp weekend and this is what we have to put up with. Now I understand a little bit better all the people who are always complaining about bugs. This is downright stupid. The company I work at has service level agreements with its customers, and junk like this happening causes a team of on call programmers and other folks to scramble to get everything working properly. I wonder what Turbine is doing right now to correct this issue.

    I can't wait until Elder Scrolls Online is released.
    -Taters
    Argonnessen: Catteras, Lukie, Totalle, Paularubia, Momentte, Complette, Malaena, Lethale, Tottalle
    Some clever quote is supposed to go here, right?

  15. #15
    Community Member witchboy2012's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    15

    Default

    Receiving the same error. Was logged in on argo, logged out to grab a url for a friend cause my browser won't work whatsoever if i'm logged into game. Went to log back in and kept getting the error at the d&d screen right after clicking log into argo.

    Tried 3 different times to log in. Same error. Rebooted my pc tried again. Same error. My game launcher on desktop points to C:\Program Files (x86)\Turbine\DDO Unlimited\TurbineLauncher.exe. So i opened folder in C:\Program Files (x86)\Turbine\DDO Unlimited and used the dndlauncher.exe and game loaded in albeit it took forever to log in but it worked.

  16. #16
    Community Member ddo.rsmo.pt's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Portugal
    Posts
    414

    Default

    Just logged in now - seems an intermittent error, which will be great for next monday.

    Carry on.
    ~ Gaeryus (Sor14/FvS4/Pal2) Firebrand ~ ~ Phlegma (12Fgt/6Rog/2Pal)(L13)(eTR2) van Moyst ~
    ~ Hakashe (Pal14/Monk6)(L3)Nurigatu ~ ~ Koergan (Cle17/Brb2/Fgt1)Flamebeard ~
    Ex-Captain of the Flying Funk ~ ~ Ascent ~ ~ Epic Farming Videos ~ ~ New and Exciting Bugs

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload