Results 1 to 6 of 6

Thread: Login Problems

  1. #1
    Community Member rsking's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    west vally city, ut
    Posts
    440

    Default Login Problems

    First it was lamannia, now its the live servers. This its really ****ing me off.

    every time I try to log in it tells me "username and password provided is incorrect"
    tepidus flamma of amicitia mos usquequaque persevero ustulo in nostrum pectus pectoris pro totus infinitio

  2. #2
    Community Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by rsking View Post
    First it was lamannia, now its the live servers. This its really ****ing me off.

    every time I try to log in it tells me "username and password provided is incorrect"
    *** I can not log in to either !! keep gettening a SSL error everytime I try to log in
    what is going on with this ?

  3. #3
    Community Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    149

    Default

    I can't log in game either, username/pass incorrect.

  4. #4
    Community Member VONGOBLYN's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    9

    Default Error creating SSL context []

    at first it was just lamannia client that gave me this error: Error creating SSL context []
    my regular game was fine.
    now this morning after patching, when i attempt to log in i get same error.
    sux!
    ~ VONGOBLYN ~
    3rd Life PM Wizard/Rogue.
    Retired Guild Leader: Heroes Of The Hinfolk.
    Server: Ghallanda

  5. #5
    Customer Service Representative Carpe_Noctem's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    186

    Default

    If you are still experiencing this error, please contact Account Support and they will be happy to look into it for you. Contact information is in my signature.

  6. #6
    Community Member VONGOBLYN's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    9

    Default un-quick fix.

    this fixed mine.

    1.uninstalled lamannia client and regular ddo client and removed icons. then restarted cpu.
    2.updated windows entirely.
    3.restarted computer.
    4.used a previously dl'ed old dndsetup that was in my documents folder to install ddo.
    5.let it patch all the way up.
    ~took forever and idk what part of this actually did the trick, but it worked for me.
    ~ VONGOBLYN ~
    3rd Life PM Wizard/Rogue.
    Retired Guild Leader: Heroes Of The Hinfolk.
    Server: Ghallanda

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload