Results 1 to 6 of 6

Thread: Server Full :(

  1. #1
    Community Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    149

    Default Server Full :(

    Hey guys, I can't connect to G or K servers. Keeps coming up with a Server Full box anyone else having this problem?

    I am a VIP so I figured that unless the server is full of VIP's I should be able to log in ........ server full of VIP's giggle giggle

  2. #2
    Community Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4,643

    Default

    Quote Originally Posted by SpiderPig View Post
    Hey guys, I can't connect to G or K servers. Keeps coming up with a Server Full box anyone else having this problem?

    I am a VIP so I figured that unless the server is full of VIP's I should be able to log in ........ server full of VIP's giggle giggle
    Some people in here are having the same trouble.
    http://myaccount.turbine.com

    Je ne suis pas
    DDO Alpha Tester

  3. #3
    Community Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    149

    Default

    Quote Originally Posted by Tscheuss View Post
    Some people in here are having the same trouble.
    If you are implying that I should post this in the appropriate server room forum, I already have .

    I am posting in general chat in hope that a DEV will read it and help, obviously they aren't reading it in server forum

  4. #4
    Community Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4,643

    Default

    Quote Originally Posted by SpiderPig View Post
    If you are implying that I should post this in the appropriate server room forum, I already have .

    I am posting in general chat in hope that a DEV will read it and help, obviously they aren't reading it in server forum
    Just letting you know where to find other posters with the same problem.
    http://myaccount.turbine.com

    Je ne suis pas
    DDO Alpha Tester

  5. #5
    Community Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    149

    Default

    Quote Originally Posted by Tscheuss View Post
    Just letting you know where to find other posters with the same problem.
    LOL yeah same problem still no answers though

  6. #6
    Community Member moomooprincess's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3,026

    Default This is probably because of ALTER.NET

    Back in the server hops.



    I posted a tracert two hours before you posted showing that ALTER.NET is back.

    6 15 ms 15 ms 15 ms cr2.cgcil.ip.att.net [12.122.132.250]

    7 14 ms 12 ms 14 ms cgcil04jt.ip.att.net [12.122.81.97]

    8 12 ms 15 ms 13 ms 0.ae10.BR3.CHI13.ALTER.NET [204.255.168.165]

    9 * * * Request timed out.

    10 36 ms 34 ms 35 ms 0.xe-8-2-0.GW15.BOS4.ALTER.NET [152.63.24.34]

    11 51 ms 51 ms 50 ms internap-gw.customer.alter.net [152.179.134.214]

    12 45 ms 37 ms 38 ms border1.te7-1-bbnet1.bsn003.pnap.net [63.251.128.43]

    13 44 ms 36 ms 35 ms turbine-7.border1.bsn003.pnap.net [64.95.76.202]

    14 50 ms 51 ms 47 ms 74.201.102.154

    15 48 ms 48 ms 47 ms 74.201.102.13



    Trace complete.
    Recipemaker Guild: Top Chef School of Recipes

    Event Statistics: Risia, Festivult, Midwinter, Daily Dice, Mimic Hunt

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload