Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 30 of 30
  1. #21
    Community Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1

    Angry log in error?

    Quote Originally Posted by Cordovan View Post
    We are currently investigating issues that are preventing players from logging in to the game. Players already in-game can continue to play unless they are disconnected or log out. We will keep you updated.
    I never had an issue with logging till today being the 14th of June. Loads up fine till i click on which world and starts to load then does nothing. Would like help on issue please. My firewalls are set to always allow so it's not that.

  2. #22
    Community Member Skeptisaurus's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    105

    Default

    Need to update thread title to the 16th now, but wait, it can't be a server issue, it must be that everyone's machine broke on the same day!!!

    OK - we all stink, there is nothing wrong with the login server...

    :/
    Last edited by Skeptisaurus; 06-17-2013 at 05:49 AM.
    Tip of the day: "When pugging, never enter a quest you can't solo..."

  3. #23
    Community Member Seikojin's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    gamertown usa
    Posts
    6,938

    Default Haven't played in a week or more...

    No Login issues here. O.o

  4. #24
    Community Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    666

    Default

    Quote Originally Posted by Skeptisaurus View Post
    Need to update to the 15th now = but wait, it can't be a server issue, it must be that everyone's machine broke on the same day!!!

    OK - we all stink, there is nothing wrong with the login server...

    :/
    I have been having login problems for the last two days.

    The login to the server (world) is intermittently working. Most times it will log on fine; other times it is abysmally slow.

    Logging onto a character can be variable and is more problematic. Sometimes it states that it can't log onto the authorization server. Other times it gets to the loading screen and just sits. Sometimes it logs on.

    When logged on, any loading screen has the potential of disconnecting me from the server.

    I tried a complete re-install and the problem is persisting. I tried changing graphics settings to lower settings and that did nothing. I am able to access the internet in all other regards without problem.

    Any suggestions?

    Vallin.

  5. #25
    Community Member Skeptisaurus's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    105

    Default

    Can only play as admin - any other connectivity is abysmal - zone in's lock. Locks from logging password screen to successive screens in a seeming random fashion.

    Problems all started with the "fix" on the 14th.

    Have win Vista 64 bit SP2. No config or any other changes on client side.

    No fun found.

    Not a bit.

    Any Ideas?
    Tip of the day: "When pugging, never enter a quest you can't solo..."

  6. #26
    Community Member Skeptisaurus's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    105

    Default

    Now can no longer connect reliably as admin or any other profile. If I do manage to get in, it will just crash on zone in to a quest, sooner or later - mostly sooner.

    Is anyone working on this at all?

    Game was completely removed and re-installed.

    Win firewall rules all have been deleted and replaced.

    IE functions fine (no connectivity problems)
    Last edited by Skeptisaurus; 06-17-2013 at 06:34 AM.
    Tip of the day: "When pugging, never enter a quest you can't solo..."

  7. #27
    Community Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    666

    Default

    Quote Originally Posted by Skeptisaurus View Post
    Now can no longer connect reliably as admin or any other profile. If I do manage to get in, it will just crash on zone in to a quest, sooner or later - mostly sooner.

    Is anyone working on this at all?

    Game was completely removed and re-installed.

    Win firewall rules all have been deleted and replaced.

    IE functions fine (no connectivity problems)
    Your issues sound quite similar to mine. I have been playing the game on my current machine with absolutely no problem up until the last couple days. I would greatly appreciate any direction that could be given. I don't want to hunt down something unique to my system if it is a server/connectivity problem. I have made no changes to my system.

    As it stands, the game is not playable for me. I have a VIP subscription and would appreciate some direction. Thank you.

    Vallin.

  8. #28
    Founder
    2015 DDO Players Council
    Braegan's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Xoriat
    Posts
    3,946

    Default Not sure if related but reposting here...

    Last night (6/15) halfway thru a quest I lost connection with the Chat Server. Tried the usual restart client, reboot pc, etc. Nothing restored it. Muddled thru rest of the quest sending /tells. Then I DC'd on a loading screen. Reconnecting failed, after about 20 mins I gave up, I tried other characters, other servers, nothing. (note I got to the point of selecting a character to log onto and game hung up on loading with no progress until I eventually lost connection again.)

    Log in today (6/16) Chat Server was still unavailable. At some point my connection to the chat server restored itself. I ran a few quests, then lost my chat server connection and am now again unable to log into game, any toon, any server.

    Problem persists 6/17.
    Git off mah lawn!

    If, If's and But's was Candies and Nuts, we'd all have a Merry Christmas.

  9. #29
    Community Member Graskitch's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    129

    Default

    Quote Originally Posted by Braegan View Post
    Last night (6/15) halfway thru a quest I lost connection with the Chat Server. Tried the usual restart client, reboot pc, etc. Nothing restored it. Muddled thru rest of the quest sending /tells. Then I DC'd on a loading screen. Reconnecting failed, after about 20 mins I gave up, I tried other characters, other servers, nothing. (note I got to the point of selecting a character to log onto and game hung up on loading with no progress until I eventually lost connection again.)

    Log in today (6/16) Chat Server was still unavailable. At some point my connection to the chat server restored itself. I ran a few quests, then lost my chat server connection and am now again unable to log into game, any toon, any server.

    Problem persists 6/17.

    I am having the exact same issue - same problem with the disconnection from chat server, and loading screens get booted off. now I seem unable to login.
    I was wondering if it was an issue from my internet connection or computer.

  10. #30
    Community Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    9

    Angry Excited

    I was so excited when I saw this post that it was working. So I tried to log in. How can it be working when I STILL can't log in. I haven't changed anything on my machine and it was working fine 2 weeks ago. Thanks for yet another ruined evening. Now I'm forced to watch some stupid reality show **** with my wife.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload