Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    The Mad Multiclasser Failedlegend's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Canada,Ontario, GTA
    Posts
    6,863

    Default Anyone else missing a massive chunk of posts since the forum migration

    Pretty much the title I can post fine and new posts show up but pre-migration my last post is from way back in 2010. I'm not here to rage or anything just trying to see if it's limited to me or not
    Quote Originally Posted by Cordovan
    There is little value in getting into an edition debate; as with anything, we create what we believe works best for DDO.

  2. #2
    The Mad Multiclasser Failedlegend's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Canada,Ontario, GTA
    Posts
    6,863

    Default

    So it's just me than?
    Quote Originally Posted by Cordovan
    There is little value in getting into an edition debate; as with anything, we create what we believe works best for DDO.

  3. #3
    Time Bandit
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,028

    Default

    Eh, the search function doesn't really work properly. It misses a lot of past posts, including when you select your own. (Not to mention, the new search isn't as versatile as the old one, and the old one already had issues.)

    Another one of the issues with the new forums that Turbine hasn't addressed.

  4. #4
    The Mad Multiclasser Failedlegend's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Canada,Ontario, GTA
    Posts
    6,863

    Default

    Quote Originally Posted by Vanshilar View Post
    Eh, the search function doesn't really work properly. It misses a lot of past posts, including when you select your own. (Not to mention, the new search isn't as versatile as the old one, and the old one already had issues.)

    Another one of the issues with the new forums that Turbine hasn't addressed.
    No I mean the posts are physically not there

    http://www.ddo.com/en/showthread.php?t=354053

    It just shows up as 404...its even linked to from another thread with a similar build https://www.ddo.com/forums/showthrea...ild-by-request
    Quote Originally Posted by Cordovan
    There is little value in getting into an edition debate; as with anything, we create what we believe works best for DDO.

  5. #5
    Community Member bbcjoke's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    148

    Default

    Quote Originally Posted by Failedlegend View Post
    No I mean the posts are physically not there

    http://www.ddo.com/en/showthread.php?t=354053

    It just shows up as 404...its even linked to from another thread with a similar build https://www.ddo.com/forums/showthrea...ild-by-request
    Quick workaround: exchange the "en" in the URL for the word "forums".

    http://www.ddo.com/en/showthread.php?t=354053

    becomes

    http://www.ddo.com/forums/showthread.php?t=354053

  6. #6
    Community Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    341

    Default

    Quote Originally Posted by Failedlegend View Post
    No I mean the posts are physically not there

    http://www.ddo.com/en/showthread.php?t=354053

    It just shows up as 404...its even linked to from another thread with a similar build https://www.ddo.com/forums/showthrea...ild-by-request
    Turbine failed web 101 when the failed to put a permanent redirect in place during the forum downgrades.

    Basically 100% of old links are broken. The post is still there, but the format of the address is wrong. If you look carefully at the working and non working links you posted you can see they are formatted slightly differently. Reformat the old link to the new format and it should work.

  7. #7
    Community Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2,523

    Default

    Quote Originally Posted by Citzen_Gkar View Post
    Turbine failed web 101 when the failed to put a permanent redirect in place during the forum downgrades.

    Basically 100% of old links are broken. The post is still there, but the format of the address is wrong. If you look carefully at the working and non working links you posted you can see they are formatted slightly differently. Reformat the old link to the new format and it should work.
    Which in turn breaks the search engines and make trying to research builds or old forum posts... more effort than I care to put into it.

  8. #8
    Time Bandit
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,028

    Default

    Oh then take a look at this thread:

    https://www.ddo.com/forums/showthrea...ix-Forum-Links

    Not sure why your last pre-migration post would be from 2010 unless you were searching or clicked on your name and asked for previous posts though (since the above affects all pre-migration posts AFAIK), which is why I mentioned search.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload