Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Community Member colinski283's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    49

    Default Black screen upon log-in for about 3 minutes

    Whenever I log in I get a black screen that persists for about 3 minutes before it finally pops up to the loading screen and then everything then runs smoothly. I started playing again a few months ago and everything was running perfect until a couple of weeks ago when it started this out of no where.

    I doubt this is an issue on my side. I have a gaming PC with an SSD. Once the black screen is gone the game loading bar pops up and loads in about 3 seconds as it should on my SSD. I have no lag issues. The game was booting up fine until recently.

  2. #2
    Community Member colinski283's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    49

    Default

    I just tried booting up ddo with DX9 , DX10, and DX11...all had the long 3 minute start up time before the loading screen ever came up. Once loading screen appears it loads in a few seconds. What gives?

  3. #3
    Community Member Thame's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    1,168

    Default

    Wai

  4. #4
    Community Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Mother's Basement
    Posts
    202

    Default Yup

    Same problem, started as of 3 days ago (29 May 2013).

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload