Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Community Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    5

    Default DDO quites and not launching

    I have a problem and cant enter the game after an update.
    So what i see... I start launcher, then enter my login/pass. Chose server (Agronessen). Launcher types 'connecting to agronessen'. Then launcher closes and that's all. Game doesn't start. No DDO processes in task manager. Nothing. Tried different servers and all the same.
    Any help i can get with that?
    I have MSIGT60, win8

    P.S. Sorry for my english

  2. #2
    Community Member gdspsp's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    6

    Default Same issue, i report to another forum area

    Greetings. i am experiencing the same issue.



    my post is here .... https://www.ddo.com/forums/showthrea...60#post5005460


    I decided to uninstall and reinstall. i have had success in the past with this solution for myself and guildies.


    Cheers

  3. #3
    Community Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1

    Default

    Hi did it worked when you re-installed the game???

  4. #4
    Community Member Not_A_Saint's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    18

    Default

    I'm having the same issue as I believe multiple people are. Here is the link to the thread I have been posting on.

    https://www.ddo.com/forums/showthrea...edistributable

    Cheers
    ----------------------------------------------------------------------
    I should go do something else...24 toons on one account.

  5. #5
    Community Member gdspsp's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by Darkran View Post
    Hi did it worked when you re-installed the game???
    i have 40 mins left....

    update
    no dice on the unistall and reinstall.......
    Last edited by gdspsp; 05-22-2013 at 02:40 PM. Reason: update 1438 est
    modded y580 laptop --- "Cheshire"
    Core i7 3840 QM (8 core 2.8 Ghz/ 4 core 3.8 Ghz) --- 16gb RAM 1600Mhz --- GeForce GTX 660M
    1920x1080 FHD screen --- 512gb SSD --- BD-Multi Drive

  6. #6
    Community Member Not_A_Saint's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    18

    Default

    Quote Originally Posted by Not_A_Saint View Post
    I'm having the same issue as I believe multiple people are. Here is the link to the thread I have been posting on.

    https://www.ddo.com/forums/showthrea...edistributable

    Cheers
    I reinstalled DDO and still have the same issues. My Mac client is working fine but none of my Windows clients are working.
    ----------------------------------------------------------------------
    I should go do something else...24 toons on one account.

  7. #7

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload