Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 40 of 80
  1. #21
    Community Member Buttkierownsmade's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    on Lammainia, Or Thelanis
    Posts
    306

    Default

    Quote Originally Posted by SqueakofDoom View Post
    Current workaround: If you take the TurbineInvoker from your Live client and replace the one in your Lamannia client, you can re-launch and access Lamannia.

    I'm sorry about the inconvenience. The next Lamannia build will not have this issue.
    Squeak, I did the File Replace and i rebooted my computer twice or three times and its still not working.
    "Treat People How you want to be Treated, be friends with me i will be friends back.."

  2. #22
    Community Member irnimnode's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Cuyahoga Falls Ohio
    Posts
    200

    Angry

    looks as if we are all in the same boat!! Looks like nobody will be playing till it is fixed> my big problem is I can not even play live even did uninstall and reinstall for my live account download and update went fine but when i try and launch my live account it is stuck at connect and dose nothing, so it is broke now this? why did we have to revert back to old launcher when the new one was working fine? I normally do not complain but this is annoying

  3. #23
    Community Member Buttkierownsmade's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    on Lammainia, Or Thelanis
    Posts
    306

    Default

    Im Crying right now i just want to play lam and be happy.:'( Squeak can you please please hurry. D:
    "Treat People How you want to be Treated, be friends with me i will be friends back.."

  4. #24
    Community Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    10

    Default

    Quote Originally Posted by Buttkierownsmade View Post
    Squeak, I did the File Replace and i rebooted my computer twice or three times and its still not working.
    The workaround IS working just fine. No need to reboot.

    Are you sure you did copy over the turbineinvoker.exe from live to the Lamannia directory?

    And please remember: this is a TEST server. Errors like the broken launcher are supposed to happen here.
    Last edited by Nekronion; 05-18-2013 at 05:33 AM.

  5. #25
    Community Member Buttkierownsmade's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    on Lammainia, Or Thelanis
    Posts
    306

    Default

    Quote Originally Posted by Nekronion View Post
    The workaround IS working just fine. No need to reboot.

    Are you sure you did copy over the turbineinvoker.exe from live to the Lamannia directory?

    And please remember: this is a TEST server. Errors like the broken launcher are supposed to happen here.
    Yes i did that, Still not working all im getting is Loading forever and nothing else happening.
    "Treat People How you want to be Treated, be friends with me i will be friends back.."

  6. #26
    The Hatchery Cernunan's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    You know, there
    Posts
    560

    Default

    Quote Originally Posted by Nekronion View Post
    And please remember: this is a TEST server. Errors like the broken launcher are supposed to happen here.
    Not for everyone, thus all the gnashing of teeth and wailing of children.

    BTW working fine for me, was able to log on no issues.
    Quote Originally Posted by Drwaz99 View Post
    While it's not difficult to figure out, it's a mindless, stupid and eye-bleeding grind. It's not too hard to figure out that is not what this game needs right now. 2-3 million karma ok, there's some pain for your gain. But really, the EPL's are not worth the pain of 6 million XP in off destinies/sphere's.
    Quote Originally Posted by PermaBanned View Post
    Profit quantity has been prioritized above product quality.

  7. #27
    Community Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    50

    Default

    Events since I've tried to log on to lama:

    Got to patching, updating files... Encountered an error partway through (can't remember the exact %.) Restarted client, got the infinite loop issue. Renamed invoker, copied invoker from live to test, restarted client. Patched normally. Logged in, no characters on the server, but at least the client starts up.

  8. #28
    Community Member Buttkierownsmade's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    on Lammainia, Or Thelanis
    Posts
    306

    Default

    Squeak, My dads a Code writer from various computer languages and he tried fixing it and THAT still didnt Work I dont know what to do!!! PLEASE HELP
    "Treat People How you want to be Treated, be friends with me i will be friends back.."

  9. #29
    Community Member irnimnode's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Cuyahoga Falls Ohio
    Posts
    200

    Default

    so when will this problem with the launcher be solved i am getting bored

  10. #30
    Community Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    88

    Default

    Quote Originally Posted by SqueakofDoom View Post
    Current workaround: If you take the TurbineInvoker from your Live client and replace the one in your Lamannia client, you can re-launch and access Lamannia.I'm sorry about the inconvenience. The next Lamannia build will not have this issue.
    I replaced TurbineInvoker.exe with the one from my live client and that worked. Thanks for the workaround.

  11. #31
    Community Member lucreciacrescent's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    110

    Unhappy

    Sadly I don't have a Turbineinvoker.exe because I'm just using my laptop atm, my live client isn't here also Won't be returning back home in a couple of days so this is just what I play whenever I'm bored :P

    Can anyone share a link wherein I can get that Turbineinvoker.exe from?

  12. #32
    Community Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    218

    Default Workaround

    While I do not have a character on Lam right now due to the copy tool issue, this workaround worked for me (for some reason, selecting the copy option for Turbine invoker on live did not work):

    1. Copy Invoker (including .exe) from Live to Lam, which allowed the Lam update.

    2. Reinstalled live.

    3. Copied Invoker (including .exe) from Live to Lam again.

    4. Again reinstalled and updated live.

    Now, if I can just get my toon back to Lam.

  13. #33
    Community Member Buttkierownsmade's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    on Lammainia, Or Thelanis
    Posts
    306

    Default

    Ooooh Both Invokers Aahhhhhh! I fixed it! Didnt Need a Reboot OR a Reinstall !
    "Treat People How you want to be Treated, be friends with me i will be friends back.."

  14. #34
    Community Member Hunta-EU's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    396

    Default Working client files

    For any of you who still having issues try copy this file into your lamania game directory:

    http://www.ddotime.com/tools/lamania/TurbineInvoker.exe

    Peace
    Last edited by Hunta-EU; 05-21-2013 at 02:07 PM.
    aLiclan - Thelanis - Crony - Gimptalot - Shaista - Sonofhunta

  15. #35
    Community Member SteeleTrueheart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Australia
    Posts
    1,710

    Default

    Squeak's workaround did the trick for me.

    Now I just need the copy character tool fixed, cos I dont really like 'forged.
    Last edited by SteeleTrueheart; 05-19-2013 at 01:54 AM.
    Khyber - Officer in The Stormreach Thieves Guild
    Steeles (TR 1 Paladin 20 / 8 Epic - TWF) - Steeley (Monkadin - Pal 18/Monk 2/ 8 Epic - Unarmed) - Steeltruhart (TR1 Paladin 17 - S&B Bastardsword) - Steelforged (Pal 20 / 8 Epic - SWF) - Steeltruhurt (TR1 - Pal 8 / Ftr 2 - THF) Steelsouls (Clr 17 / Pal 3 /8 Epic)

  16. #36
    Community Member irnimnode's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Cuyahoga Falls Ohio
    Posts
    200

    Default

    still having issues only way i can get in is if i uninstall and reinstall but once i log out launcher goes into loop tried links that were posted all i got were empty file not sure what i am doing wrong

    okay feeling kind of dumb my problem is I only have a F2P account and downloaded the game off the net which only give's you a file with a dndsetup and about 10 or 12 bin files so I do not have the turbine-invoker exe to make things work so I hope they get this fixed Monday
    Last edited by irnimnode; 05-19-2013 at 11:28 AM.

  17. #37
    Community Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    44

    Default

    I did the workaround and now the launcher starts up, but it gets to Examine Game Data and then says "Unable to decrypt and de-serialize the data downloaded from the server" :/

  18. #38
    Community Member Buttkierownsmade's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    on Lammainia, Or Thelanis
    Posts
    306

    Default

    Quote Originally Posted by NemesisS117 View Post
    I did the workaround and now the launcher starts up, but it gets to Examine Game Data and then says "Unable to decrypt and de-serialize the data downloaded from the server" :/
    It wasnt the Invoker.exe it was the Regular Turbineinvoker file
    "Treat People How you want to be Treated, be friends with me i will be friends back.."

  19. #39
    Community Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    44

    Default

    Thanks, now it works

  20. #40
    Community Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    91

    Unhappy

    I dl'd and copied the files above, but it just goes into loop. If I try the workaround, client updates and reverts the files back to original. In short, I have to copy over the files from live each time.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload