Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 41 to 60 of 89
  1. #41
    Community Member ~Reikara's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    12

    Default

    Quote Originally Posted by hucka View Post
    while i knew about the wiki i thought its just fanmade and thus the info maybe might be outdated sometimes, depending on how fast the wiki gets updated
    It is fanmade which is exactly why it is such a good resource versus the compendium.

  2. #42
    Community Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    451

    Default

    Quote Originally Posted by Tolero View Post
    Yes we are looking into this as well. We had redirects in place but it appears it's not catching all of it. When in doubt any URL that used to read forums.ddo.com/blahblahblah should work by changing it to www.ddo.com/forums/blahblahblah since all the thread ID numbers stayed the same.

    We are aware of particular DDO.com based articles that still need to be moved over, so we're working through those *after* we get user accounts, style, and logout issues buttoned up.

    Well, I guess Turbine is powered by it's fans after all.

    I mean really, if it weren't for the fans finding their own way to make everything work (from forums to game to store) I honestly don't have a clue how Turbine would ever get anything fixed.


    Oh wai............................
    Quote Originally Posted by Codog View Post
    [*]Small evolutionary change that can be completed in shorter stretches of time is more readily achieveable for us than large _revolutionary_ change. Revolutionary change can be rather destabilizing from an engineering and balance perspective.

  3. #43
    Community Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    451

    Default

    Quote Originally Posted by hucka View Post
    ah ok

    while i knew about the wiki i thought its just fanmade and thus the info maybe might be outdated sometimes, depending on how fast the wiki gets updated

    Well, it is fan made, you can tell by the fact that it gives excellent information. And most importantly, it actually works.
    Quote Originally Posted by Codog View Post
    [*]Small evolutionary change that can be completed in shorter stretches of time is more readily achieveable for us than large _revolutionary_ change. Revolutionary change can be rather destabilizing from an engineering and balance perspective.

  4. #44
    Hatchery Hero BOgre's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Middlonowhere, Alberta, Canada
    Posts
    3,065

    Default

    Quote Originally Posted by SisAmethyst View Post
    Had the same problem here ... then I noticed it say 'Home › (de) News › Beta Character Copy' in the top, while the link to the charactercopy is 'http://www.ddo.com/en/character_copy' ... so I changed it to 'http://www.ddo.com/de/character_copy' and suddenly it shows my character list. So maybe this helps ...
    Yes, this also worked for me, after everything else did not. My problem with it is that there are multiple copies of the same alt, alts that no longer exist, and no way to tell which is which is which...

  5. #45
    2014 DDO Players Council Flavilandile's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    France
    Posts
    3,646

    Default

    Quote Originally Posted by BOgre View Post
    Yes, this also worked for me, after everything else did not. My problem with it is that there are multiple copies of the same alt, alts that no longer exist, and no way to tell which is which is which...
    Just transfer until you get the right one... The 5 limitation doesn't work. ( I had 5 characters copied before and managed to copy 3 more... 2 of them had already the name used and got renamed along the way )

    If it has been copied it doesn't show in the available list.

    Code:
    Character 	Status 	Date Requested 	Date Completed
    Flavilandile 	Complete 	2013-01-16 13:10:45 	2013-01-16 13:07:23
    Millishande 	Complete 	2013-01-16 13:10:45 	2013-01-16 13:07:25
    Gildalinde 	Complete 	2013-01-16 13:10:45 	2013-01-16 13:07:27
    Blacklock 	Complete 	2013-01-16 13:10:45 	2013-01-16 13:07:30
    Yaelle        Complete 	2013-01-16 13:10:45 	2013-01-16 13:07:32
    Larilandile 	Complete 	2013-05-04 10:39:23 	2013-05-04 10:34:48
    Tenalafel 	Complete 	2013-05-04 10:39:49 	2013-05-04 10:35:13
    Flavilandile 	Complete 	2013-05-04 10:40:31 	2013-05-04 10:35:54
    On G-Land : Flavilandile, Blacklock, Yaelle, Millishande, Larilandile, Gildalinde, Tenalafel, and many other...

  6. #46

    Default

    Quote Originally Posted by Tolero View Post
    So I can gather up more example accounts for the web folks, if the lamannia copy page is telling you you need to be logged in even though you are logged in, please post here so I can gather you up Additionally if you are successfully able to character copy, please also post so we can have some more accounts to contrast them with. Thanks much!
    It did not ask me to log in and I have one of the mis-mapped accounts. The upload I tried failed though (first life druid with an unusual name).


    edit: Worked for me on 5/7.
    Last edited by Phoenix_daBard; 05-08-2013 at 10:53 AM.
    Lost: Account profile. Last seen in the hands of the site devs.

    (Yes I have submitted a ticket on 4/29/2013)

  7. #47

    Default

    Quote Originally Posted by Phoenix_daBard View Post
    It did not ask me to log in and I have one of the mis-mapped accounts. The upload I tried failed though (first life druid with an unusual name).
    If you just tried to transfer today it likely failed because lamannia is down at the moment.

  8. #48

    Default

    I've been poking at the character copy page for the last 24 hours or so.

    The "You must log in" bit seems to be intermittent. Sometimes I get that message and sometimes it shows the character copy interface. If I simply reload the page it will often swap between the two.


    However, it still does not show any of the characters from my main account. Only mules from my bank account. This does not change even when I swap accounts with the drop-down box at the copy page or previously to loading it.

  9. #49

    Default

    I've been poking at the character copy page for the last 24 hours or so.

    The "You must log in" bit seems to be intermittent. Sometimes I get that message and sometimes it shows the character copy interface. If I simply reload the page it will often swap between the two.


    However, it still does not show any of the characters from my main account. Only mules from my bank account. This does not change even when I swap accounts with the drop-down box at the copy page or previously to loading it.

  10. #50
    Community Member Bilger's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Las Vegas
    Posts
    1,792

    Default

    Quote Originally Posted by Tolero View Post
    So I can gather up more example accounts for the web folks, if the lamannia copy page is telling you you need to be logged in even though you are logged in, please post here so I can gather you up Additionally if you are successfully able to character copy, please also post so we can have some more accounts to contrast them with. Thanks much!
    Having this issue also logged in and says need to log in!!

    Tried fixes not working for me switching the EN and hitting ctrl f5 didn't work for me.
    Last edited by Bilger; 05-06-2013 at 03:21 PM.
    Proud Officer of The Madborn

  11. #51
    Founder THAC0's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    1,024

    Default

    Quote Originally Posted by Tolero View Post
    Yes we are looking into this as well. We had redirects in place but it appears it's not catching all of it. When in doubt any URL that used to read forums.ddo.com/blahblahblah should work by changing it to www.ddo.com/forums/blahblahblah since all the thread ID numbers stayed the same.

    We are aware of particular DDO.com based articles that still need to be moved over, so we're working through those *after* we get user accounts, style, and logout issues buttoned up.
    Website migrations are never easy... I do them for a living. But this was a cluster F. I just finally got in after digging around a week for a clue about the 'myaccount' country issue.

    Disaster. Not sure who you contracted to do the migration (bad job for them) or if it was done in house (then shame on Turbine). Sadly... most of this will fall on deaf ears.

    T.

  12. #52
    Community Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3

    Default Characer copy, Plus

    Hay, So I tried all the suggestions in this thread to copy toons over from Lam. None worked. I still get the "Please log in" screen and I am logged in. Also, my forums accounts didn't work and so I had to make a new screen name(this one that im using) my other screen names that don't work here are: MrMime and lilpatton.

    I have also been looking for a new link for the Lamania down load as a few people in my guild on Khyber have been asking how to get there. The link I have don't work any more and hasn't for some time, and I cant find any new link for it.

    just had a thought: if you can get Mrmime working as my login here, it might fix the CC as Mrmime is my game login as well for my main account. Thx for ur time, hope u can get to this soon

  13. #53
    Community Member Ironclans_evil_twin's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    588

    Default

    Quote Originally Posted by Absolution1 View Post
    You might try reinstalling your OS and I am not experiencing lag.
    Did you just hit reply and type something without reading the subject or the post you replied to or what? Or was this supposed to be in another thread and you copy and pasted it in the wrong window?


    So back on topic is it me or did the login timeout go from an infuriatingly stupid 5 minutes to a "OMG they can't be f***** serious this is starting to look like some idiot's intentional decision and not just simple incompetence" 10 minutes?

  14. #54

    Default

    Quote Originally Posted by Absolution1 View Post
    You might try reinstalling your OS and I am not experiencing lag.
    Uhhh...normally I'm all for letting people know that the "Lag" isn't the epidemic it's made out to be but I think you may have posted in the wrong thread :P

  15. #55
    Community Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3

    Smile YEP, Migration issue

    Quote Originally Posted by cinnabunn View Post
    Hay, So I tried all the suggestions in this thread to copy toons over from Lam. None worked. I still get the "Please log in" screen and I am logged in. Also, my forums accounts didn't work and so I had to make a new screen name(this one that im using) my other screen names that don't work here are: MrMime and lilpatton.

    I have also been looking for a new link for the Lamania down load as a few people in my guild on Khyber have been asking how to get there. The link I have don't work any more and hasn't for some time, and I cant find any new link for it.

    just had a thought: if you can get Mrmime working as my login here, it might fix the CC as Mrmime is my game login as well for my main account. Thx for ur time, hope u can get to this soon
    so, as I thought, its a migration issue for most of us I think. When I was trying my main account log in name (Mrmime) it wouldn't let me log into the forums. So I ended up making a new name/account so I could log into Forums for info and to post my 2cents. I went over to live, logged in as cinnabunn and sure enough I had a new account under that name. I made a new toon and the Character copy worked just fine.

    so if you can get my main account/forum name (Mrmime) Migrated over it should fix the issue. And im willing to bet it will fix every one else's copy problems to that are still having them . Hope this helps in some way.

  16. #56
    Community Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    3

    Default

    Like every one else I am getting a huge list of characters both current and deleted. I am also seeing some names that I never created. They are actually kinda dirty. I also noticed that some of my current toons are not showing up at all on the list. Conclusion, system is all screwy, roll back to the old system and quit trying to fix that which wasn't broke.

  17. #57

    Default

    Quote Originally Posted by KDawg View Post
    Like every one else I am getting a huge list of characters both current and deleted. I am also seeing some names that I never created. They are actually kinda dirty. I also noticed that some of my current toons are not showing up at all on the list. Conclusion, system is all screwy, roll back to the old system and quit trying to fix that which wasn't broke.
    The old system was broke for many people though...

  18. #58
    Community Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    14

    Default

    Quote Originally Posted by Tolero View Post
    [*]Some forum names did not migrate properly, and we are working to repair these accounts with a deployment next week. If you are submitting a ticket regarding a lost or incorrect forum name, please include "Forum Name Migration Error" in the subject of your ticket so we can ensure that it is routed to the correct team members who are already working on the issue (if you already submitted a ticket you don't need to resubmit).
    K, It's next week and I'm curious about when this might happen...or, I suppose, if it already has. (Yes, I submitted a ticket)

    I broke down and created a temporary handle just now. I tried logging in as myself immediately prior thereto and got the same rebuff (name not allowed, or whatever).

    Does this thing have links we can set up?

    I know from the comments of other forumites and my own experience of the last few minutes about the website's problems, and Turbine's attempts to teach the forum users about the transitory nature of living in a universe which is really nothing more than an ongoing, massive explosion, but not having an in-game browser kind of blows.

    I've looked briefly for something regarding links, but not found anything yet. Please don't tell me that I will have to alt/enter every time I want to use the wiki, greensteel planner, crafting planner, or whatever.

    thanks

  19. #59
    Community Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2

    Default Login Issue

    For some reason, when I activate my username here, I was only allowed to pick USA or Canada. When browsing or posting, my login session seems to expire with no apparent reason causing me to relogin over and over again if I want to post.

  20. #60
    Community Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by Tolero View Post
    [*]Some forum names did not migrate properly, and we are working to repair these accounts with a deployment next week. If you are submitting a ticket regarding a lost or incorrect forum name, please include "Forum Name Migration Error" in the subject of your ticket so we can ensure that it is routed to the correct team members who are already working on the issue (if you already submitted a ticket you don't need to resubmit).
    Where do I submit a ticket?

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload