Results 1 to 2 of 2

Thread: bad lag on argo

  1. #1
    Community Member arkonas's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2,467

    Default bad lag on argo

    anyone else getting a wicked frozen in place lag 4 of us havent been able to move for 6 mins.


    edit-ok now 20mins. here is what i got from /loc r1 lx1145 ly876 i35 ox35.50 oy81.92 oz294.19 h277.0
    Last edited by arkonas; 03-18-2013 at 01:53 PM.

  2. #2
    Community Member Turbosilk's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Orien
    Posts
    313

    Default

    Quote Originally Posted by arkonas View Post
    anyone else getting a wicked frozen in place lag 4 of us havent been able to move for 6 mins.


    edit-ok now 20mins. here is what i got from /loc r1 lx1145 ly876 i35 ox35.50 oy81.92 oz294.19 h277.0
    Options > UI Settings > Turn off all combat chat feedback - has worked wonders for my lag.

    I'm sure someone will try to jump in about my slow client and my crappy ISP so here are my system specs (note I have had the same issue on multiple fast PCS and high bandwidth ISPs as I do not play just at my house).

    My connection is 50 MB FIOS. My PC is running Win 7 64bit w 32 GB ram, 256 GB SSD, 3 TB drive, GeForce GTX 660, and an Intel Core i7-3770K 3.5 Ghz.

    As I've played a lot to include soloing (recently finished up my completionist) having combat chat feedback turned off immediately ceased all of the bad death lag soloing. And when I am grouped and have everyone turn it off I also have not run into the death lag. Sure in groups there are blips on occasion with this turned off but the difference in lack of lag has been huge.
    Turbosilk Boomstick
    Completionist Sorceror XVIII
    Intel Rq'd - Orien

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload