Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Default Down? Or just on my end?

    All,

    I was in the middle of a Tor run with Fui et al and got booted from the server (and shortly after client crash). Every time I try to reconnect it says the logon server is down. Is Argo logon server down for everyone else or just on my end? Thx.
    Coldflame | Toord and many horrible experiments.
    True Join Date: Circa mid 2007. Still a noob. My simple forum rules: http://pastebin.com/ftE2V1GG

  2. #2
    Hero Cardoor's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    San Diego
    Posts
    719

    Default

    Same experience on Orien here

  3. #3
    Community Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    moo moo moo moo moo
    Posts
    1,444

    Default

    http://ddocrafting.info/serverStatus/

    I use that website to check server status when it doesn't let me on, it is up currently thought , so looks like you.

  4. #4
    Hero LOOON375's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Argo
    Posts
    1,693

    Default

    I just now got done playing for the last 4 hours or so without issue. Looks like it's on your end.
    The Fockers of Argo
    Fuglymofo; LOOON; Hobaggin; Fuglyrobo; Buttscracher; Whoaa

  5. #5
    Community Member fco-karatekid's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    South Texas Hill Country
    Posts
    3,103

    Default

    same thing 3 or 4 times for me tonight on Thelanis.

  6. #6
    Community Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    In a box.
    Posts
    2,306

    Default

    My entire party just got booted in the middle of Servants. We all got back in immediately just to see a bunch of soulstones. And of course, party chat wasn't working.

    The increased zone crashing/server crashing/client fubar issues pretty much negate all the other bug frustrations. Who gives a damn about stuck ladders when you've lost connection?

    Fix your ****, Turbine.

  7. #7
    Community Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    375

    Default

    Was just doing Gop and twice we got hit with crippling lag. This happened around 12:30-12:50pm PST. First run wiped at second brother because lag and 200 point polar rays from Ice Flensers don't mix well. Second run crippling lag and a Doomsphere with flensers and 200 point polar rays really don't mix well.


    Thanks again turbine, but as long as you keep on pumping out lvl raises and epic content instead of fixing the infrastructure this game runs, bugs etc etc its all good.

    And to the White Knights out there, of course it's our systems, internet connections, _____(fill in the blank) because all five of us live in the same house, use the same ISP and have the same crappy computers MOMMMMM!!!!! MORE HOTPOCKETS!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload