Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Community Member rahubby's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    161

    Default Turbine: Why wasn't the LFM level range setting bug hotfixed?

    If anything in the entire game ever needed a hotfix, this bug does.

    We can no longer set the level range we are looking for in the automatic interface, since something in the recent updates broke the boxes you're supposed to use to set them. I reported this bug quite a while ago, as I'm sure many other players have...why is this still broken?
    "What do I want? I want to live just long enough to be there when they cut your head off and stick it on a pike, as a warning to the next ten generations that some favors come with too high a price. I want to look up into your lifeless eyes and wave, like this." - Vir Cotto, Babylon 5

  2. #2
    The Hatchery toaf's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    st. paul mn
    Posts
    554

    Default

    poor poor interns
    i find myself and others saying "glad im not paying for this ****" vip from ftp beta till 10.9.2012 fix it...fix it Now!

  3. #3
    Micki's Delirium
    2014 DDO Players Council
    Micki's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    [insert comment]
    Posts
    921

    Default

    I need my lfm pls. This is annoying
    Read my blog: Micki's Delirium
    My characters: Micki's Delirium\Characters
    Follow me on Twitter: @DDOMicki
    YouTube: Thazara ofOrien

  4. #4
    Community Member rahubby's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    161

    Default

    Seriously, guys, this isn't a hard thing to fix.

    I even got a screenshot of the problem, and circled the areas that need fixing for you.



    It looks like a very simple scripting error...something I could fix myself with a manual for the scripting language if it's not one I know already, the scripting source for the interface, and at most an hour of time.
    "What do I want? I want to live just long enough to be there when they cut your head off and stick it on a pike, as a warning to the next ten generations that some favors come with too high a price. I want to look up into your lifeless eyes and wave, like this." - Vir Cotto, Babylon 5

  5. #5
    Community Member cdr's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2,069

    Default

    Nice necro.

    The fix is in patch 16.1, which releases in a matter of days.

    Hotfixes take a lot of extra effort on Turbine's part and are reserve for game-breaking issues only. LFM ranges are not game-breaking.

    It would be nice if their update process were better/faster, but it isn't.

  6. #6
    Community Member rahubby's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    161

    Default

    Quote Originally Posted by cdr View Post
    Nice necro.

    The fix is in patch 16.1, which releases in a matter of days.

    Hotfixes take a lot of extra effort on Turbine's part and are reserve for game-breaking issues only. LFM ranges are not game-breaking.

    It would be nice if their update process were better/faster, but it isn't.
    A "Necro" would be a thread more than one month old, not a current and recent issue.

    Learn what terms mean before using them. If a thread is only one or two pages from the front, it is merely a 'Bump" and this isn't even that, since I added more information, mister troll.

    Have you tried forming a Shroud raid as a level 17 character lately? 4 hours to set up a raid that would fill in 10 minutes if everyone could see it seems "Game Breaking" to me.
    "What do I want? I want to live just long enough to be there when they cut your head off and stick it on a pike, as a warning to the next ten generations that some favors come with too high a price. I want to look up into your lifeless eyes and wave, like this." - Vir Cotto, Babylon 5

  7. #7
    Community Member Garix's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    UK
    Posts
    944

    Default

    While I wouldn't of called it a necro the rest of his post was essentially correct.

    Is it annoying as hell? Yes.
    Is it breaking the game? No

    If the bug prevented ANY LFM to be formed then you would of seen a hot fix. A it is a simple piece of text, and some careful checking on the part of the group leader, will allow you to form a group with the correct level range desired.
    Leader of Shrodingers Cat Support Group a Husband and Wife guild on Orien.
    Success consists of going from failure to failure without loss of enthusiasm. Sir Winston Churchill

  8. #8
    Community Member xSeverinax's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    358

    Default

    Just write in the accepted level range in the comments section. For people looking for a group to join - untick the little box that says show available or something like that. It is quite simple. Yes it is a bit annoying but far from game breaking. The damn getting stuck in walls bug is far more harmful IMHO.

    The other day I was doing the necro 3 quest where you split up and pass gears to each other through the bars - Tormented, I think. I was soloing 1 side and the other 2 went the other. When the mobs spawned my little archon thingy blew a skellie through the ceiling. I could see him only because my archon still targetted him and kept shooting. The archon killed him and the gate opened. Otherwise I could have been hunting the missing mob for ages.
    Thelanis;

  9. #9
    The Hatchery ferrite's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    482

    Default

    Generally the policy is nothing gets hotfixed unless it provides an unfair advantage in-game.

    If the bug provides a disadvantage or neither, then it goes in the queue and gets fixed based on its severity and resources available.

    This specific bug provides neither, so its probably waiting in the queue and will get fixed when they get around to it.

  10. #10
    Community Member Vellrad's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Miasto Stołeczne Warszawa (The Capital City of Warsaw)
    Posts
    6,703

    Default

    I'm tired of idiots joining my pug for
    Reign of Madness pack, elite with bravery bonus, Acute Deliruim first, MAX LVL 19
    with lvl21 characters.

    Come on, we all know most people don't read LFM descriptions, they just see name of quest and that's all info they can understand.

    This should be fixed ASAP. Maybe it's not game breaking, but is annoying, and we don't log in to be annoyed, but to have fun.

  11. #11
    Community Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,329

    Default

    I think this would be described as a 1st world problem.

    While annoying, its doesnt ruin the game. Id much rather than work on fixing the wall bug. Im sick of being stuck and having already used my /stuck for the day. And Im sure there are plenty of others which are actually game breaking.

    However, I was able to click on a DDoor once. That got me out.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload