Results 1 to 8 of 8

Thread: launcher Error

  1. #1
    Community Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    194

    Default launcher Error

    Anybody else getting 'Could not patch file "dndclient.exe" . error 5:Access is denied.' ?
    Trying to figure if its the 'new' thing they broke this time or if its just me.

  2. #2
    Community Member Paryan's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    MD
    Posts
    452

    Default

    Many seem to have issues updating, but had it resolved by restarting the computer, then relaunching the game....
    Agro - Paryan, Pary, Parrii, Parriahh
    Bringers of Darkness

  3. #3
    Community Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    194

    Default

    Quote Originally Posted by Paryan View Post
    Many seem to have issues updating, but had it resolved by restarting the computer, then relaunching the game....
    Just restarted the computer , as soon as it says that the client has to restart it gives me that error.

  4. #4
    Community Member M0NKEYB0Y's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    215

    Default

    Deli,

    U play to much as it is... Take the GF to dinner or something...


    ~Icon~, ~Darkblight~, ~Blaklotus~, ~Trappedn~ and Trapnhaggle

  5. #5
    Community Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    194

    Default

    Quote Originally Posted by M0NKEYB0Y View Post
    Deli,

    U play to much as it is... Take the GF to dinner or something...
    does urs work trap nub ?

  6. #6
    Community Member M0NKEYB0Y's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    215

    Default

    No idea yet deli. Let me start the update.


    ~Icon~, ~Darkblight~, ~Blaklotus~, ~Trappedn~ and Trapnhaggle

  7. #7
    Community Member Phemt81's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2,496

    Default

    Hey bro,

    sometimes happens to me too (not this time) when it occurs i just check again firewall permission about all the ddo exes (dnd.exe, turbineinvoker.exe, etc.). And run as administrator too!

    Then a system reboot may help too.

    Be aware that, often, even doing all these things, you may need to wait some more for the lazy server.

    Good luck!
    How to revamp past life reward system <--- working again
    Quote Originally Posted by Vargouille View Post
    We absolutely planned for Fighter to still have Haste Boost. It's absolutely a bug. Any similar issues that look "wrong" to any player should be bugged.
    Developers should fix this

  8. #8
    Community Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    194

    Default

    Quote Originally Posted by Phemt81 View Post
    Hey bro,

    sometimes happens to me too (not this time) when it occurs i just check again firewall permission about all the ddo exes (dnd.exe, turbineinvoker.exe, etc.). And run as administrator too!

    Then a system reboot may help too.

    Be aware that, often, even doing all these things, you may need to wait some more for the lazy server.

    Good luck!
    Hey

    Thing is ive disabled the firewall (thinking that it could be a permission issue) , restarted the computer also and it still does the same thing :/
    P.S I have never had any issues logging in before.
    At least nothing like this.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload