Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Community Member Chette's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2,198

    Default Sane Asylum bugging out?

    Anybody having issues with Sane Asylum bugging out?
    Just finished the end fight, killed nurse ratched, teleported back to Fred, given chest, just like normal...but quest not complete. Objective to kill nurse ratchet not checked.

    Had to reset. Anybody else had this happen? Trying to pinpoint the cause.
    ~ Cheara : Raizertron : Pozitron : Higgz Bowtron : Illudium : Staphe Infection : Abraa Capocus ~
    Nooby McNoobsalot
    Ghallanda Rerolled

  2. #2
    Uber Completionist Ilindith's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Quebec, Canada
    Posts
    2,351

    Default

    Quote Originally Posted by Chette View Post
    Anybody having issues with Sane Asylum bugging out?
    Just finished the end fight, killed nurse ratched, teleported back to Fred, given chest, just like normal...but quest not complete. Objective to kill nurse ratchet not checked.

    Had to reset. Anybody else had this happen? Trying to pinpoint the cause.
    Haven't had any problems with the few runs I did last week.
    Distributed - Currently on life 80.

  3. #3
    Community Member Chette's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2,198

    Default

    Checked my combat log and she definitely died. I'm thinking maybe she died *while* teleporting...only thing I can think of that might have caused it. I must have done this quest 500 times and this is the only time I remember it happening, so I'm not super worried about it, just trying to see if I can figure out why it happened so I can prevent it in the future.
    ~ Cheara : Raizertron : Pozitron : Higgz Bowtron : Illudium : Staphe Infection : Abraa Capocus ~
    Nooby McNoobsalot
    Ghallanda Rerolled

  4. #4

    Default

    Did you talk to Durk at the start? I think that is required. Could be something silly like that. Never had any problems with that quest personally.

  5. #5
    The Hatchery
    2014 & 2016 DDO Players Council
    Dandonk's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Denmark
    Posts
    5,441

    Default

    Didn't have problems when I ran it last weekend. I think the "died-while-TPing" might be an answer. Or the hotfix broke it. Or the mabar lag broke it. Take your pick
    <seemingly offensive Army of Darkness quote>

  6. #6
    The Hatchery MRMechMan's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Shenzhen, China
    Posts
    2,718

    Default

    Worked fine for me a few days ago.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload