Results 1 to 4 of 4

Thread: huh...

  1. #1
    Community Member Veriden's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,272

    Default huh...

    Any one else randomly getting disconnected from the game? Red connection box then trouble getting back online? has happened twice already today in about two hours apart.

  2. #2
    Community Member thwart's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    985

    Default

    Quote Originally Posted by Veriden View Post
    Any one else randomly getting disconnected from the game? Red connection box then trouble getting back online? has happened twice already today in about two hours apart.
    I am having this trouble a lot recently; however, it is slightly different. I lose my connection and get the yellow then red box (normally while in combat). I can't do anything while this is happening. After the red box goes away I reconnect and whatever I was fighting in combat has usually killed me by then. It sucks!

    I have always heard people talk about lag but I had never had it happen until recently. Sometimes I think the game is becoming unplayable.

  3. #3
    Community Member Veriden's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,272

    Default

    Yeah, I get the yellow box for about 5-8seconds then it jumps to red and I dc. Luckily its only happened after recalling out of a mission. I love reverse maintence...you know the act of breaking it while claiming to fix it. Plumbers use this trick to ensure return business as do car mechanics. Don't think it'll be such a successful tactic in the gaming world....

  4. #4
    Community Member RabidApathy's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    171

    Default

    Ahh, this was just happening to me too. I assumed it was something client side and logged off. Disturbing to hear that it's actually a server side problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload