Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Community Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    86

    Default 1e lauding screen buggy?

    when i first login to the world (not the char summary) the lauding screen often freezes the whole game,
    also when it doesn't freeze it takes quite long to start the lauding, and the first time i always login starting whit a disconect, then when i login a second time it works fine agian

    -windows
    -acer
    -intel core i7-2630OM
    -4GB DDR3 memory
    -ADM radon HD6650M

    and there noting more installed on my pc then
    -ddo standard res (and suppapps going w the ddo instal)
    -itunes
    -xfire
    -and windows and al its necessaires
    -xfire
    Last edited by Dreadmaster1993; 10-13-2012 at 02:03 AM.

  2. #2
    Community Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    86

    Default

    still need help on this , have tried reinstalling ddo and firewall is ok

  3. #3
    The Hatchery
    2014 & 2016 DDO Players Council
    Dandonk's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Denmark
    Posts
    6,230

    Default

    Quote Originally Posted by Dreadmaster1993 View Post
    still need help on this , have tried reinstalling ddo and firewall is ok
    From what I read on the forums, this is a common problem. My own laptop does not have this issue, but when it broke down and I used a crappy one, I had the same problem. Until I put DDO on a USB stick, anyway. So from my experience, it seems to have something to do with the read speed of the DDO files.

    Some people have good effect of using the DDO preloader: http://www.ddo.com/forums/showthread...load-official?
    <seemingly offensive Army of Darkness quote>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload