Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Community Member bludbath's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Omaha, NE
    Posts
    20

    Default Hearing other player voices

    I've been using the Logitech G35 for the last year or so, no problems. The other day, out of no where I can no longer hear other player's voices. Other game sounds work fine. Windows sounds all work fine as well.

    Anyone else experience this?
    Clan Mcdoogle
    The Hand~Argonnessen


  2. #2
    Community Member Mizzaroo's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Vancouver, WA
    Posts
    274

    Talking

    A better title probably would have been 'NOT hearing other players voices'. The one you made tricked me into coming here expecting to see a thread where someones claiming to 'hear voices'. Ah well. Lifes full of disapointments.
    Quote Originally Posted by AZgreentea View Post
    I think the problem is that, as an inexperienced trapper, you used far to much C4 to disable the trap.
    Quote Originally Posted by Izumar View Post
    There's that moment when you learn not to stand next to the guy doing the trap. For your group mate it was this moment.

  3. #3
    Community Member Alrik_Fassbauer's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Germany
    Posts
    2,257

    Default

    Same here. I expected a complaint about hearing player's voices, too.

    And personally, I don't like it, sometimes.
    __________________________________________________
    English is not my first language - misinterpretations galore !

  4. #4
    Community Member OverlordOfRats's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    359

    Default

    Did you check at the bottom of the audio options for voice playback device?

    Mine gets lost sometimes. I think it's because sometimes the headset is plugged in and other times it is not.

    Good luck

  5. #5
    Community Member bludbath's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Omaha, NE
    Posts
    20

    Default

    I finally uninstalled and re-installed the headset software...its working again. Thanks.
    Clan Mcdoogle
    The Hand~Argonnessen


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload