Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 20 of 61
  1. #1
    Uber Completionist luvirini's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,377

    Default Myddo again not showing character page and lottery

    Once again we have the:


    and:



    thing going on.

    http://my.ddo.com/luvirini/ looks normal when not logged in.

    When logged I get picture 1

    When pressing Enter lotteries I get picture 2

    Happens on three different browsers

    Normally that state lasts for a month or two and then it starts working again, wonder how long it does this time.

  2. #2
    Community Member TheDearLeader's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    6,522

    Default

    Just tried my lotto from Firefox. Worked just fine.

    Clear some cookies maybe?

  3. #3
    Uber Completionist luvirini's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,377

    Default

    No cookies,cache or similar is involved in the problem, the page just gets slower and slower to load until it stops loading all parts. Clearing everything and such has no bearing on the problem.

    Oh and the black screen on entering lottery is usually in internet explorer replaced by a webserve internal error page when the problem persists:The website cannot display the page HTTP 500. This error (HTTP 500 Internal Server Error) means that the website you are visiting had a server problem which prevented the webpage from displaying.)

    The other two browsers Chrome and firefox just show the black screen every time.

  4. #4
    Uber Completionist luvirini's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,377

    Default

    Oh and one more detail:

    Occasionally when the problem is about to start I get few days or hours of partial page loads, where I get the lottery button and some of the left side panels, but not all the way down on left side and never the main panel. during such the actual entering of lottery usually works, though occasionally have to try couple of times to get a non black screen.

  5. #5
    Community Member deahamlet's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Canada!
    Posts
    905

    Default

    Same problem.
    Tried 4 different computers, on 3 different networks. Each with 3 different browsers. If I'm logged in, I can't see my page. If I'm not logged in, I can see (but what's the use?!?!) except the icon for artificer is borked.
    UGH.

  6. #6
    Community Member TheDearLeader's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    6,522

    Default

    Seems I am now having this issue. MyDDO was fine as of 5 AM EST this morning, so I'm assuming the update had to "help" with this somehow.

  7. #7
    Web Developer droipamine's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    9,074

    Default

    Quote Originally Posted by Cordovan View Post
    Yes, we are aware of this issue. We are currently working on a fix. Thank you for your patience!
    This.
    Posts here made on 12/7 before 3PM Eastern is considered part of a separate issue that has been fixed.

  8. #8
    Uber Completionist luvirini's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,377

    Default

    Currently getting a partial load of the page showing lottery button and current entries on left column. nothing below it and nothing on the main panel, but the lottery is working.

  9. #9
    Uber Completionist luvirini's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,377

    Default

    Having followed this a bit, the total inability to enter seems linked to web server load. During busy times on weekdays it occasionally hickups, during slow times on weekdays it "always" works fine. During busy times on weekend it usually breaks, during slow times on weekend it might work or not.

  10. #10
    Uber Completionist luvirini's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,377

    Default

    My whole myddo page has been again unavailable during whole christmas and still continue. Only show the enter to win button and the black popup screen when that is pressed.

  11. #11
    Community Manager Cordovan's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Boston Area, MA
    Posts
    15,769

    Default

    Quote Originally Posted by luvirini View Post
    My whole myddo page has been again unavailable during whole christmas and still continue. Only show the enter to win button and the black popup screen when that is pressed.
    Are you still not seeing any DDO Lotteries available?
    Have fun, and don't forget to gather for buffs!
    Submit DDO Bugs through: ddobugs.turbine.com
    Follow DDO on: Facebook Twitter Google+ Pinterest
    Join us on Twitch!



  12. #12
    Uber Completionist luvirini's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,377

    Default

    That is correct. The situation is still as on the screenshots. Myddo when logged in is only the enter to win and when clicking it get the black screen. (Just tried again)

  13. #13
    Community Manager Cordovan's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Boston Area, MA
    Posts
    15,769

    Default

    Quote Originally Posted by luvirini View Post
    That is correct. The situation is still as on the screenshots. Myddo when logged in is only the enter to win and when clicking it get the black screen. (Just tried again)
    Are others seeing this issue as well? It's showing up fine for me, and I'm not seeing other reports on this from folks. If anyone else is seeing this, let me know.
    Have fun, and don't forget to gather for buffs!
    Submit DDO Bugs through: ddobugs.turbine.com
    Follow DDO on: Facebook Twitter Google+ Pinterest
    Join us on Twitch!



  14. #14
    Uber Completionist luvirini's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,377

    Default

    My myddo account was one of those "totally broken" accounts when the total bug was there, due to having two "bugs": Multi life TR and deleted+recreated character with same name.

    Last few months the bug has been coming and going.

    As in: Most of the time it works fine. Occasionally get partial page and the lottery works. Occasionally get only lottery button and lottery does not work.

    The periods of being partially broken or fully broken seem to last from a few days to a couple of weeks.

    It is clearly account based and not computer based as the problem has been tested from total of six computers in four differerent networks. Another account(tested total of 2 other accounts from a total of three of those computers) logged in when it is broken for this account work fine.

    I origianlly thought it was load based as the bugged times seem to happen more on weekends and such, but since it still continues and at all times of the day it is likely something else, perhaps related to the number of entries somewhere(like total number of active lottery entries with the 60+ characters I have).

  15. #15
    Community Member bhgiant's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    720

    Default

    As a side note, I cannot view the "Character Log" for my toons. Bottom left hand corner, I click "View full list" and it redirects me back to the toon's home page.
    Quote Originally Posted by Cordovan View Post
    We are not working with the aliens to send messages that are picked up by your microwaved meatloaf dinner. At least I don't think so...
    Proud member of Tyrs Paladium

  16. #16
    Hero
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    SW United States
    Posts
    2,776

    Default

    Quote Originally Posted by Cordovan View Post
    Are others seeing this issue as well? It's showing up fine for me, and I'm not seeing other reports on this from folks. If anyone else is seeing this, let me know.
    I can see characters, but the lottery is a no go for me too. And I know this isn't a place to report it, but where should I report toons that I have deleted winning the lottery? (I had one that's been gone over a year and won in Nov and I just noticed it.)

  17. #17
    Hero Hellllboy's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Grand Rapids, MI
    Posts
    923

    Default

    Quote Originally Posted by Cordovan View Post
    Are others seeing this issue as well? It's showing up fine for me, and I'm not seeing other reports on this from folks. If anyone else is seeing this, let me know.
    Mine has been doing the same thing.

  18. #18
    Uber Completionist luvirini's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,377

    Default

    Currently a different version:
    The page loads fully, but the lottery that pops up is black.

  19. #19
    Community Member Zarquine's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    206

    Default

    Quote Originally Posted by bhgiant View Post
    As a side note, I cannot view the "Character Log" for my toons. Bottom left hand corner, I click "View full list" and it redirects me back to the toon's home page.
    I have the same 'problem'.

  20. #20
    Hero Hellllboy's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Grand Rapids, MI
    Posts
    923

    Default

    I played around with MYDDO today a little bit.

    It appears that when I am logged on to the page-it gives the display posted above where there is only a button to sign up for lotto on Top Left-but when you attempt to sign up-you get a blank box.

    When I log out of the page (while accessing my home page)-the display opens up to the entire page-no issues.

    So, basically anyone attempting to repeat the problem doesn't see the same problem we do being logged in.

    I also have a X2 TR and am wondering if it is a bug related?

Page 1 of 4 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload