Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Community Member garynash7070's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Texas
    Posts
    206

    Default Game wont load after update on 2.3.10

    After the update my game will not connect it stays stuck at game update progress and says "status". I have left it here for hours at a time and it will not work. Any ideas?

  2. #2

    Default

    "Run as Administrator" if u have Vista or Win7 should fix it.
    ·.·• Inferus Sus •·.·
    Crimsann ¤ Crimsenn ¤ Crimsinn ¤ Crimsonn ¤ Crimsunn ¤ Crimsynn
    Crimsuun ¤ Cursesed ¤ Triad ¤ Spiritlink ¤ Pheenger ¤ Ineptitude

  3. #3
    Community Member UnderwearModel's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1,812

    Default Go to Turbine Directory

    On my machine it is this

    C:\Program Files (x86)\Turbine\Dungeons & Dragons Online - Stormreach

    then click on the

    TurbineLauncher application file

    Worked for me.
    Quote Originally Posted by FlimsyFirewood View Post
    Monster AI tends to be a limitation of the engine - smart AIs cause more server lag. Boy am I going to get quoted on that or what.
    I survived the scary events in 2009, 2010, and 2011. 2011 did not reward those that played by the rules.

  4. #4
    Community Member garynash7070's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Texas
    Posts
    206

    Default Thanks

    I had to uninstall and reinstall whole game via download. It runs, and i found the laucher in the 86 file, but now after i close it, it will open windows media player. Weird eh?

    Thanks for the help,

    krylor

  5. #5
    Community Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    40

    Unhappy

    Quote Originally Posted by garynash7070 View Post
    After the update my game will not connect it stays stuck at game update progress and says "status". I have left it here for hours at a time and it will not work. Any ideas?


    Mine won't even update it just sits with the launcher open

  6. #6
    Community Member xanvar's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    877

    Default

    Quote Originally Posted by earthon View Post
    Mine won't even update it just sits with the launcher open
    Try restarting your computer and then running the launcher as administrator, worked for me.
    Winston Churchill:
    “Any man who is under 30, and is not a liberal, has not heart; and any man who is over 30, and is not a conservative, has no brains.”

  7. #7
    Community Member Maetrim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Sussex, UK
    Posts
    202

    Default

    Also check that the launcher is not being blocked by your firewall, as its a new exe it may not be registered as being allowed to use your net connection.
    Loot - Maetrim "Completionist" - Additional past lives in progress. (life 26)
    Originally from european Devourer server.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload