Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Community Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    10

    Default Can't move main hotbar

    MAIN hotbar doesnt have the little arrow to move but additional ones do, how do i fix this?

  2. #2
    Community Member Pfamily's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Staring back at you @@
    Posts
    2,639

    Default

    Quote Originally Posted by DemonicWinna View Post
    MAIN hotbar doesnt have the little arrow to move but additional ones do, how do i fix this?
    To move it to the vertical orientation you mean? I'm not sure it can be...I've always just made another, which can be re-oriented, and left at least one horizontal.
    ~ Slayer of the Unwashed, Vice Chair for Disinterest & Apathy of the Grand & Glorious Brotherhood
    of the Soooo Not Politically Correct, and Nefarious Devourer of Frosted Goodness ~

    …clowns to the left of me, jokers to the right, here I am…

  3. #3
    Community Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    10

    Default

    I meant move as in to move it, not rotate it.

  4. #4
    Founder
    2015 DDO Players Council
    Lerincho's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Lubbock, Tx
    Posts
    7,349

    Default

    make sure your hotbars are not locked as this prevents moving.
    The Great Gnome Conspiracy was here!

  5. #5
    Community Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    10

    Default

    lol I'm not dumb like most people, they arn't locked thats why I'm posting cause something is wrong with the main hotbar.

  6. #6
    Community Member Pfamily's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Staring back at you @@
    Posts
    2,639

    Default

    You can move the others, just not the main one?
    ~ Slayer of the Unwashed, Vice Chair for Disinterest & Apathy of the Grand & Glorious Brotherhood
    of the Soooo Not Politically Correct, and Nefarious Devourer of Frosted Goodness ~

    …clowns to the left of me, jokers to the right, here I am…

  7. #7
    Community Member dominp's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    497

    Default

    Quote Originally Posted by DemonicWinna View Post
    lol I'm not dumb like most people, they arn't locked thats why I'm posting cause something is wrong with the main hotbar.
    then submit a ticket
    “To win without risk is to triumph without glory.”
    XXXXXX - xxxxxxxxx
    D O M I N P

  8. #8
    Community Member Riorik's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,381

    Default

    Quote Originally Posted by DemonicWinna View Post
    lol I'm not dumb like most people, they arn't locked thats why I'm posting cause something is wrong with the main hotbar.
    But you do seem to be inexperienced at describing problems. Most people are.

    So you've said that you can move all the bars except the primary.

    Some of these questions are redundant and possibly irrelevant if you only have a single character...I'm throwing them in because I'm trying to avoid a back-and-forth. I'm actually hoping that you'll figure out your own issue just by what I'm asking.

    How many extra's did you create? More than 1 additional?
    Do you have any additional characters?
    Do they have the same issue?
    Is the main hotkey bar in the default position?
    Have you EVER moved it on ANY character?

    If you don't have any additional characters, please make one. Attempt to move the primary hotkey bar as a test.

    Where is your primary hotkey bar?
    Do you have any other hotkey bars next to it?
    Do they overlap at all? Try moving them aside to get to the primary.

    I realize you've not locked your hotkey bars. Please go check it anyways...and if it's not locked, please lock it - hit ok/close. Then go back and unlock it - and hit ok/close again.

    If all this fails, consider resetting everything to default.

    Just a generalism, it really is incredibly unlikely for this to be a game issue. It might be a software issue - but, it would have to be some sort of conflict between software specifically on your computer and not on any other (most other) computers also being used to play DDO.
    Ghallanda ReRolled Naxy-Transil-Kottol-Nax-Riorsil-Riorik-Kaol

  9. #9
    Founder & Hero Steiner-Davion's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Boston
    Posts
    2,315

    Default Well for Starters....

    To move a HOTBAR, all you simply do is ove you mouse to the edge of the HOTBAR, until the mouse pointer changes, then LEFT-CLICK and hold, then drag it to where you want it and release the left mouse button.

    SIMPLE really.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

This form's session has expired. You need to reload the page.

Reload