PDA

View Full Version : Recent DDO.com access issue



Cordovan
04-01-2016, 02:32 PM
We've been investigating an issue preventing pretty much all access to DDO.com over the past day or so, and have made some temporary adjustments that should correct things through the weekend. We will be looking further into the cause and solution on Monday. At this time DDO.com, signup.ddo.com, and other DDO.com-related pages should load without issue, and log in is once again available.

Qhualor
04-01-2016, 02:36 PM
Glad to see hoomanz have regained control of the forums. Now just got to watch out for those pesky trolls.

Cordovan
04-01-2016, 02:48 PM
Glad to see hoomanz have regained control of the forums. Now just got to watch out for those pesky trolls.

Indeed. Completely off topic but not worth its own topic, either: There are now 10 kobold forum avatars. You can use them.

cdbd3rd
04-01-2016, 05:37 PM
Indeed. Completely off topic but not worth its own topic, either: There are now 10 kobold forum avatars. You can use them.

Not worth their own topic?!?

Just wait til the Union hears of this new atrocity. :p

*Saturday edit*

Forum lagging again. :(

Augon
04-02-2016, 01:32 PM
Last couple of days i have had what could be described as lag on the forums. every time I click a link, including the "Reply to thread" button I clicked to add this comment, it takes 1-3 minutes to load the page. This is happening for every link I click and if I just refresh a page.

hp1055cm
04-02-2016, 04:14 PM
We've been investigating an issue preventing pretty much all access to DDO.com over the past day or so, and have made some temporary adjustments that should correct things through the weekend. We will be looking further into the cause and solution on Monday. At this time DDO.com, signup.ddo.com, and other DDO.com-related pages should load without issue, and log in is once again available.

The issues with DDO.com are not resolved. There are constant delays when trying to load pages, delays when replying and general performance problems.


The search forum function still does not work. :mad:

This is a typical result given when trying to search:
connection to 10.65.214.213:9312 failed (errno=110, msg=Connection timed out)

Nonesuch2008
04-02-2016, 05:43 PM
Last couple of days i have had what could be described as lag on the forums. every time I click a link, including the "Reply to thread" button I clicked to add this comment, it takes 1-3 minutes to load the page. This is happening for every link I click and if I just refresh a page.


The issues with DDO.com are not resolved. There are constant delays when trying to load pages, delays when replying and general performance problems.

I can echo these sentiments, performance has been very erratic the last three days or so. Plus one other wrinkle to add into the mix. I closed out of the forums earlier today after fighting through doing a post, but when I returned hours later, I was still logged in. I have never seen the forums do that before.

Tscheuss
04-02-2016, 05:58 PM
Not worth their own topic?!?

Just wait til the Union hears of this new atrocity. :p

*Saturday edit*

Forum lagging again. :(

Hmm... and no Cupcake thread to take the blame? :rolleyes:

dunklezhan
04-02-2016, 06:08 PM
Indeed. Completely off topic but not worth its own topic, either: There are now 10 kobold forum avatars. You can use them.

Hmm. I shall resume my namesake's true form then. Damn kobolds can show some respect. :p

Grandern_Marn
04-03-2016, 12:02 AM
Do kobolds get the DDoS feat? What is Turbines save?

Jbo335
04-03-2016, 09:22 AM
Is someone working on the terrible lag issues we are experiencing on Wayfinder since Friday? We haven't found a post in forums, so this one. Since the downtime it got really worse. It is like every 10-15 sec you are interrupted for about 2 sec.

the_dark_one
04-03-2016, 09:29 AM
Yes, the lags on Wayfinder are really terrible since the last downtime. The lag interruption happened in every area.

Draunor
04-05-2016, 09:10 PM
Once I finally get into the game from the character selection screen (sometimes taking a couple of tries) I lag out before being able to take any action. This has been going on for the better part of the last week (not sure exactly when it started). Hope this is resolved soon! Thanks!