PDA

View Full Version : DDOWiki problem



Aganthor
05-19-2014, 07:46 PM
Greetings!

Don't know if this is the right place to post...

For about a month or so, whenever I try to view the U12 challenge page for a specific item, the page doesn't render like it use to. This is what it looks like:
http://i57.tinypic.com/2z3wcgi.jpg

Any idea why it's like that? I use to be able to see a table containing the item for all level with ingredient cost...

Thanks in advance.

Aganthor!

cru121
05-20-2014, 02:08 AM
do you get the same behavior with all browsers?
is it consistent?

RD2play
05-20-2014, 02:20 AM
That page is created so there wont be a "red " not availeble link thingy !

for all loot from the cannith challenges check out the "vaults of the artificers loot"

Munkenmo
05-20-2014, 02:21 AM
http://ddowiki.com/page/Item:Ring_of_the_Stalker

shows up fine for me, I can't quite make out the URL you entered, since you've got a mouse over hiding it.

BOgre
05-20-2014, 02:26 AM
http://ddowiki.com/page/Vaults_of_the_Artificers_epic_items
http://ddowiki.com/page/Epic_Ring_of_the_Stalker_(Tier_1)
http://ddowiki.com/page/Epic_Ring_of_the_Stalker_(Tier_2)
http://ddowiki.com/page/Epic_Ring_of_the_Stalker_(Tier_3)

Sir_Noob
05-20-2014, 02:32 AM
From the DDO Home page, click on the following.

1) Challenges
2) Under the "List of Challenges and named loot."
Click on Vaults of the Artificers.
3) Under "List of Rewards"
Click on Vaults of the Artificers Loot
4)On this page "do not" click on the named list of level 20 items listed on this page.
(Which is how you get to where you got)

There are links under the headings of:
-Weapons
Full list of "Vaults of the Artificers weapons".
-Armor
Full list at "Vaults of the Artificers armor."
-Clothing/Jewelry
Full list at "Vaults of the Artificers clothing/jewelry."

This is where you will find what you seek.
A list of the items from the challenges at the different level breaks.
Abilities and costs of said items.

*Corrected typo and added last 2 lines.

Aganthor
05-20-2014, 08:07 AM
http://ddowiki.com/page/Item:Ring_of_the_Stalker

shows up fine for me, I can't quite make out the URL you entered, since you've got a mouse over hiding it.

It is the exact same URL as the one you typed.

Aganthor
05-20-2014, 08:08 AM
From the DDO Home page, click on the following.

1) Challenges
2) Under the "List of Challenges and named loot."
Click on Vaults of the Artificers.
3) Under "List of Rewards"
Click on Vaults of the Artificers Loot
4)On this page "do not" click on the named list of level 20 items listed on this page.
(Which is how you get to where you got)

There are links under the headings of:
-Weapons
Full list of "Vaults of the Artificers weapons".
-Armor
Full list at "Vaults of the Artificers armor."
-Clothing/Jewelry
Full list at "Vaults of the Artificers clothing/jewelry."

This is where you will find what you seek.
A list of the items from the challenges at the different level breaks.
Abilities and costs of said items.

*Corrected typo and added last 2 lines.

Using this method, I can view all level of the items... But this : http://ddowiki.com/page/Ring_of_the_Stalker doesn't show up correctly.

Aganthor
05-20-2014, 08:09 AM
do you get the same behavior with all browsers?
is it consistent?

I have Firefox, IE and Chrome. All updated. All show the same page without the tables :(

Missing_Minds
05-20-2014, 08:51 AM
I have Firefox, IE and Chrome. All updated. All show the same page without the tables :(

I remember when that page would have a list of tables, each showing the different levels of the ring and the required components.

And right now, NONE of them are showing that for me other than the base page that shows the epic tiers.

http://ddowiki.com/page/Cloak_of_Flames
http://ddowiki.com/page/Ring_of_Master_Artifice
(huh.. interesting. whoever created that page left off the "r") but these are all showing up like ring of the stalker.

I use NoScript instead of adblock (at least i'm assuming the OP is using that given the lack of ad in his picture) However, I turned off NoScript to the same result.

BOgre
05-20-2014, 10:40 AM
(huh.. interesting. whoever created that page left off the "r")

No, the item is spelled correctly.

LrdSlvrhnd
05-20-2014, 01:38 PM
I'm not sure what your problem is, but all the links are working just fine for me, as are searches for specific items. Looks to me like it's on your end, sorry 8-/

Try this link: http://ddowiki.com/page/Vaults_of_the_Artificers_loot maybe?

whereispowderedsilve
05-20-2014, 01:44 PM
I'm having the exact same problem as the OP, your not alone brother!(or sister!)

It is quite frustrating! :P! :)! :D! I will try & exercise patience!

cru121
05-20-2014, 01:51 PM
interesting problem
if you want to experiment a bit, you can check the revision history of the page and open various older revisions in new tabs. can you see any of those?
http://ddowiki.com/history/Item:Ring_of_the_Stalker

whereispowderedsilve
05-20-2014, 02:02 PM
interesting problem
if you want to experiment a bit, you can check the revision history of the page and open various older revisions in new tabs. can you see any of those?
http://ddowiki.com/history/Item:Ring_of_the_Stalker

http://ddowiki.com/index.php?title=Item:Ring_of_the_Stalker&oldid=109836 including this link from that one on down it works kind of.

Ron
05-20-2014, 02:08 PM
I also see the same thing as the OP. So it's not just him. Appears to be an issue on Wiki side.

Using: Firefox 29.0.1 and Windows 8.1

Phoenix-daBard
05-20-2014, 02:20 PM
I also see the same thing as the OP. So it's not just him. Appears to be an issue on Wiki side.

Using: Firefox 29.0.1 and Windows 8.1

For bonus fun I hit edit with the intent of pasting in the table from the long page and it was already there. Shows up under the preview button as well.

Missing_Minds
05-20-2014, 02:22 PM
I'm not sure what your problem is, but all the links are working just fine for me, as are searches for specific items. Looks to me like it's on your end, sorry 8-/

Try this link: http://ddowiki.com/page/Vaults_of_the_Artificers_loot maybe?

The specific weapons work, but items, group weapons, and armor do not.

The greataxe works.
http://ddowiki.com/page/Elemental_Greataxe_of_Fire

Frozen Tunic does not.
http://ddowiki.com/page/Frozen_Tunic

Both directly from your own link. So no, it is a wiki issue.

Missing_Minds
05-20-2014, 02:26 PM
No, the item is spelled correctly.

*raises eyebrow* Really...
*goes to look up the term "artifice" That so does NOT match what the ring does.

Then again, neither does the class, but that would be for a different thread.

LrdSlvrhnd
05-21-2014, 11:48 AM
The specific weapons work, but items, group weapons, and armor do not.

The greataxe works.
http://ddowiki.com/page/Elemental_Greataxe_of_Fire

Frozen Tunic does not.
http://ddowiki.com/page/Frozen_Tunic

Both directly from your own link. So no, it is a wiki issue.

It works for me, and that's all I know *shrug*

merridyan
05-21-2014, 01:20 PM
The specific weapons work, but items, group weapons, and armor do not.

The greataxe works.
http://ddowiki.com/page/Elemental_Greataxe_of_Fire

Frozen Tunic does not.
http://ddowiki.com/page/Frozen_Tunic

Both directly from your own link. So no, it is a wiki issue.

I get the same behavior. No content on the Frozen Tunic page but Greataxe works fine.

If I log in to the wiki it displays fine. So it appears to be a permissions issue.

cru121
05-21-2014, 01:37 PM
whereispowderedsilve / merridyan - thanks for your tests. I can now reproduce the problem. Investigating...

Anyway, just log in!

Aganthor
05-23-2014, 03:22 PM
whereispowderedsilve / merridyan - thanks for your tests. I can now reproduce the problem. Investigating...

Anyway, just log in!

Cool! Once a fix is done, don'T hesitate to let me know and I could test it out. Just PM me!

Shoemaker
05-26-2014, 06:18 PM
This was brought to my attention on wiki this morning but neither Cru121 nor I seem to be able to replicate the issue.

Missing_Minds
05-26-2014, 06:47 PM
This was brought to my attention on wiki this morning but neither Cru121 nor I seem to be able to replicate the issue.

I don't log in. That said, it looks fine to me now.

edit: firefox 29.0.1

whereispowderedsilve
05-26-2014, 06:55 PM
It *seems* to be fixed. Using Chrome currently. Thanks? Lolz! :P! :)! :D! Hehe! ><

Phoenix-daBard
05-26-2014, 09:21 PM
Working for me as well. Thanks

Aganthor
05-29-2014, 07:04 AM
I've tested it with the latest Firefox and chrome and it now works like a charm!