PDA

View Full Version : Inflame not working properly?



Thyriani
09-27-2013, 08:03 PM
After being logged in for a while, inflame just ceases to function. Relogging fixes the problem, albeit only temporarily. Anyone else having this issue, and is there a way to fix it?

mrphlegm
09-29-2013, 04:22 AM
Yeah, after a few uses it just stops working

Does turbine actually have QA? Sigh

Aviya
09-29-2013, 04:50 AM
Can we fix the fact that it doesn't count as a human action surge even tho it is clearly an action boost?
When I click on it I get no ability bonus from the human action surge