PDA

View Full Version : AA Imbue Toggle resetting.



walkingwolfmike
08-30-2013, 12:44 AM
I mainly use elemental toggles for the primary.
Lately, I have noticed that it will turn itself off.
Here are the AA enhancements that I have:
All 6 of the core
conjure
true strike(1)
energy of the wild (3)
shock arrows
awareness(3)
force arrows (1)
frost arrows
terror arrows(1)
soul magic
flaming arrows
+1 wis
paralyzing arrows (1)
smiting arrows
corrosive arrows
moonbow
slaying arrow
Imp. Ele. arrows
rune bow

AA tree is accessed through Helf

Obviously I am still testing and trying to figure out what is making the primary imbue click off, but wondering if others are seeing the same thing and if there is a work around

walkingwolfmike
08-30-2013, 03:00 PM
bump

Alfhild
08-30-2013, 03:31 PM
bump
You are not alone with it happening, and no one seems to have a good workaround. One person says they can get it to stick by turning on the imbue, logging off and back on, and making sure do they do not swap weapons. Have not tried it myself.

schelsullivan
09-03-2013, 02:45 PM
You are not alone with it happening, and no one seems to have a good workaround. One person says they can get it to stick by turning on the imbue, logging off and back on, and making sure do they do not swap weapons. Have not tried it myself.

I cant not swap weapons, I like to melee too!

This one is really annoying, lets get this fixed!

Tobi
09-03-2013, 08:09 PM
Master of Imbuement is the culprit. http://tinyurl.com/lwt9xxt

ZeebaNeighba
09-03-2013, 10:57 PM
Meanwhile, I see the hotbar shows the imbue as on a lot while buff bar does not.

Hard to tell if it's on or not with those core ability 2nd imbues, since they have nothing in the hotbar.

schelsullivan
09-06-2013, 10:41 AM
Master of Imbuement is the culprit. http://tinyurl.com/lwt9xxt
I respected without Master of Imbuement and its still happening to me.