PDA

View Full Version : Anyone have mouse funtionality problems?



Alaunus
08-24-2013, 11:00 PM
I have a 2012 MacBook Pro and a 2007 iMac both running the mac client. On the iMac everything works fine, on the macbook everytime I want to select something with the mouse (logitech m570 or apple bluetooth or touchpad) I have to click it twice to get it to activate, and several drop down menus won't let me select anything at all, it's so strange. I have adjusted what settings I can, but so far, nothing is working.

Is it just me?

Any advice appreciated, it 's very irritating. Thanks.

Alaunus
08-26-2013, 10:16 PM
For anyone who is interested, a simple return to default in the options cleared up my problem, though I did have to fix some of my keymapping.

EnziteBob
08-26-2013, 10:39 PM
having the same problem since update on my PC and so are most of my guild mates.

madman666
08-27-2013, 01:29 AM
My right-click drop down menus (in-party options, pets, etc.) are simply not working. Anyone have that problem also?
-Madman666

TBS
01-08-2014, 05:56 PM
in key config go all the way down to set mous buton and set on your busy click buton your mouse buton you probably set the 0 button somewhere else by accident.