PDA

View Full Version : Couple Bugs



phoenixmog
12-18-2012, 11:43 AM
1. Selecting Login to last server from the username/password screen doesn't do anything.
2. On the airship there is some strange polygon artifacts instead of the ring.
3. The Account select before server select always shows non-vip (even for my VIP account)

I haven't done extensive testing in game yet.

stniuk
12-18-2012, 04:20 PM
Returned after a long time.
Thanks for the Mac client, a few bugs as noted, strange coloured polygons, coloured arrow trails, money amount (GOLD) changes randomly, a double click bug were you have to double click everything in the panels to get it to work (fixed by quitting and restarting), and the key binding not sticking issue. I post more if and when I find them.



http://i1080.photobucket.com/albums/j327/Lwio/ScreenShot2012-12-18at192117_zpsdaac1e6d.png
http://i1080.photobucket.com/albums/j327/Lwio/mac_zpsf79d088d.png

voxson5
12-19-2012, 02:30 AM
http://i1218.photobucket.com/albums/dd410/Voxson5/ScreenShot2012-12-19at82146PM_zpsd1fed7e7.png

Here is another example of the energon cubes (Tear of Dhakaan, STR/INT rune crossroads)

phoenixmog
12-19-2012, 10:50 AM
In the Adventure: "Servants of the Overlord"

Periodically a solid grey wall would appear preventing vision through the caverns. I didn't get a screen shot, but I will run it again this afternoon.
(This happened every time I ran Servants of the Overlord yesterday) (3 runs)

phoenixmog
12-19-2012, 10:49 PM
Here are a few examples of the graphical anomalies.

https://dl-web.dropbox.com/get/Public/Screen%20Shot%202012-12-19%20at%209.42.56%20AM.png?w=bed284f2

https://dl-web.dropbox.com/get/Public/Screen%20Shot%202012-12-19%20at%209.42.40%20AM.png?w=d74ba499