PDA

View Full Version : Help me PLEASE!



Darkstar1996
09-02-2012, 08:32 AM
http://img62.imageshack.us/img62/2071/screenshotaep.png

There is this bug and I wanna play this weekend cause i only play everyother weekend. Please Help.....
:(

Thanks

the613
09-02-2012, 09:55 AM
Before I try to give you any help, you should probably follow the instructions on the error message.

Now, based on what I know of the .net framework, it looks like it tried to load executable code, but found bad data. My guess is due to some circumstances (turning off your comp while updating ddo possibly), some data needed is corrupt. I could be totally wrong though.

FrozenNova
09-02-2012, 09:58 AM
I don't know about you, but to me it looks like some dangerous malware has scribbed all over your screen. Might want to get that checked out. :rolleyes:

Darkstar1996
09-02-2012, 10:23 AM
FrozenNova How?

the613 how do i fix this?

the613
09-02-2012, 11:43 AM
I don't know if I am correct, so I'm not going to say how to fix it. But as I already told you to do, how about you take this to turbine's tech support. Tech support is NOT the forums.

Darkstar1996
09-02-2012, 04:37 PM
I fixed it, I just completly recoverd my Computer. Lol :D