PDA

View Full Version : Is Lam up or down?



CarpeNoctu
10-24-2011, 07:45 AM
My "news feed" on the log in screen is blank so I can't see if there's anything current, but I haven't found any message in the forums saying it's down right now...

I ask because I keep getting the "Value cannot be Null" message and all 5 of my toons failed to transfer...

Althotas
10-24-2011, 07:58 AM
I's down for maintenance

CarpeNoctu
10-24-2011, 08:02 AM
Cool, thanx for the info...