PDA

View Full Version : How do you setup Logitech Controller?



DragonKazul
02-06-2010, 07:57 PM
I have a Logitech controller (that looks like a PS2 controller) and was wondering if some one knew how to set it up so I can play DDO with it. If this is not the right forum for this question please redirect me to the right form or site.

Please and Thank you

Tanner102310
02-06-2010, 09:07 PM
I have a Logitech controller (that looks like a PS2 controller) and was wondering if some one knew how to set it up so I can play DDO with it. If this is not the right forum for this question please redirect me to the right form or site.

Please and Thank you

u can play ddo with it? im so gettin one

Wieland
02-07-2010, 01:56 AM
A Guide to Using a Gamepad w/ DDO (http://forums.ddo.com/showthread.php?t=153100)

TekkenDevil
02-07-2010, 03:20 AM
How is it possible to play with a controller, using the hotbars and stuff?

I mean even my lvl 3 barbarian has 3 hotbars active, not to mention, say, a wizard.
How does that work with a controller?

DragonKazul
02-07-2010, 11:10 AM
A Guide to Using a Gamepad w/ DDO (http://forums.ddo.com/showthread.php?t=153100)

Thank you very much this was very helpful

megathon
02-07-2010, 11:16 AM
How is it possible to play with a controller, using the hotbars and stuff?

I mean even my lvl 3 barbarian has 3 hotbars active, not to mention, say, a wizard.
How does that work with a controller?

i think what you do is set your more commonly used keys to the controller and use the keyboard/mouse for the lesser used ones.

Missing_Minds
02-07-2010, 11:41 AM
Thank you very much this was very helpful

That poster gave you a starting link. You can also search on xbox360 to find other posts. I think there are... 3-4 major threads on this topic.