PDA

View Full Version : Linking items into chat? HELP



CheapToad1
02-04-2010, 01:50 AM
I can't seem to get this to work. How do I have to have my windows set up? Can I link item into party or guild chat?

Actually it did work once but only into general chat? Not even trade?

Natulyre
02-04-2010, 01:55 AM
I can't seem to get this to work. How do I have to have my windows set up? Can I link item into party or guild chat?

Actually it did work once but only into general chat? Not even trade?

it'll take your first tab of chat. Change the output of it.

CheapToad1
02-04-2010, 02:06 AM
Ok so only in the first tab of chat? Makes no sense at all, but what ever.


Note to Turbine,
This makes no sense. Please change it to what ever tab I click on it links to that tab. Not to hard.