PDA

View Full Version : Hotbar question?



Azmode
10-24-2009, 11:43 PM
Okay, I play a Monk and as you all know monks use A MANY great deal special moves. I already have five full hotbars full of moves, and clickies, but yet I'm only level 5. The set up that currently now is annoying - and almost near useless to many. I've had to practice a ton just to get use to switching hotbars on the fly and wish for a different setup.

This is going to be hard to explain, so I'll try my best... Is there anyway of having ctrl(and alt) be assigned to hotbar 2/3? Meaning instead of pushing CTRL-2 to access Hotbar 2 - then having to push what ever associated key... Instead if I wanted to push "ability 3" on the second hotbar - just push ctrl-3... Basically have CTRL be mapped to any ability on the second hotbar? With CTRL being associated with Hotbar 2, and Alt being associated with Hotbar 3? Would make pushing many abilities on the fly much easier.

Am I making sense? I really had no idea how to explain it any other way hehe...

Visty
10-25-2009, 05:16 AM
check the key tab in your options, it is possible

~Jules921
10-25-2009, 05:55 AM
There are a lot of options for using key mappings within the settings area - also you can have more than 5 hot bars up at a time. My casters usually have a lot more than that.

Jules