PDA

View Full Version : Thelanis broken?



tihocan
05-18-2009, 12:57 PM
Got stuck on loading screen... now can't login anymore. Anyone else?

Elaril
05-18-2009, 01:00 PM
Yup, me too.

Kraak
05-18-2009, 01:00 PM
Stuck searching for Logon Server.

Tolero
05-18-2009, 01:00 PM
On it...investigating to see what's up

Tuffmann
05-18-2009, 01:00 PM
same

Gnorbert
05-18-2009, 01:02 PM
aye, same here.

mons
05-18-2009, 01:02 PM
0.01 kb/s strikes again.....Turbine is the only company I've ever seen to simply cause more problems/wreak havoc from performing scheduled "maintainence". This same issue happens, what, 1 out of every 3 times?

Tolero
05-18-2009, 01:03 PM
are you stuck at the splashscreen page or the 'welcome to xen'drik' page?

Elaril
05-18-2009, 01:03 PM
Splashscreen

Thorgall
05-18-2009, 01:03 PM
yep, me too ...also wouldn't let me mail an item before I tried to switch toons.

Gnorbert
05-18-2009, 01:04 PM
just got the char screen again... so whatever you kicked.. seems to have worked

Elaril
05-18-2009, 01:04 PM
Not stuck anymore

Thorgall
05-18-2009, 01:05 PM
splash screen

Thorgall
05-18-2009, 01:07 PM
got back in, ty

Pyromaniac
05-18-2009, 01:08 PM
Yep still problems - 8 minutes+ to switch characters.

Logged in no problem. Mail, AH didn't work. Switched characters, hung on splash load screen. Restarted DDO after 5 min of waiting. Now stuck on splash screen loading in very very slow (0.01-0.03 per second). Finally got to character select screen, and am now in.

tihocan
05-18-2009, 01:08 PM
I eventually made it in. Looks like it's just splash screen / loading screen that can take a very long time (I got a bit impatient earlier ;)). Apparently if you wait long enough you go through at some point. But something is misbehaving.

Minor_Threat
05-20-2009, 01:47 AM
i'm also stuck in load screen.