PDA

View Full Version : WotA II: Assassinate



SlipperyPete
06-11-2008, 04:54 AM
Has there been any word on when this will be working? I've searched the forums and found nothing of use in answering the question.

Thank you

Dylos_Moon
06-11-2008, 06:07 AM
Without a WDA, your guess is as good as mine.

Josh
06-11-2008, 10:45 AM
Still think the devs play this game?

If you played it, wouldn't it be obvious that this is broken? It took what, 5 min of it being live before it was determined to be broken?

jkm
06-11-2008, 12:00 PM
dude, they knew that assassinate was broken before they put it on risia. eladrin said that it ran into a huge snag and would be fixed in a patch as they weren't going to stop the release for it.

Aeneas
06-11-2008, 12:02 PM
Just for fun i'm going to guess that they forgot to code the red/purple names as immune and it was possible to one shot the DQ.

*smiles and daydreams to himself*

jkm
06-11-2008, 12:05 PM
one other thing, i have no idea how this stupid thing is going to get tested. with the new TWF sneak 2 attacks i was killing **** with just the damage from the attack :D