PDA

View Full Version : High Latency at AttWorldnet Backbone



Jomee
10-18-2007, 09:10 PM
I know this isnt solely a turbine issue but you use att as your ISP. I am getting very high latency during prime time at the att backbone IP#12.116.164.181, I have tried to contact them but I have been unable to find a valid tech support email. I know that many people on the lower east coast are having the same issue because i found some posts on the LOTRO forums saying the same thing. The game has been mostly unplayable for the past 2 weeks during evening hours and so im probably going to cancel both my accounts since I can't play like I want to. Hey they're your ISP, tell them they're doing a very poor job!
Here is a trace to DDO.COM and see the latency i'm getting.

Tracing route to wtbigip-public.turbine.com [206.16.13.71]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
3 16 ms 17 ms 17 ms xxx.xxx.xxx
4 15 ms 14 ms 14 ms xxx.xxx.xxx
5 359 ms 395 ms 372 ms 12.116.164.181
6 416 ms 430 ms 440 ms tbr1.attga.ip.att.net [12.122.84.150]
7 429 ms 427 ms 424 ms cr1.attga.ip.att.net [12.122.17.1]
8 422 ms 402 ms 394 ms cr2.wswdc.ip.att.net [12.122.1.174]
9 382 ms 375 ms 367 ms cr2.n54ny.ip.att.net [12.122.3.37]
10 372 ms 375 ms 362 ms tbr2.n54ny.ip.att.net [12.122.16.206]
11 380 ms 390 ms 400 ms tbr1.cb1ma.ip.att.net [12.122.10.21]
12 400 ms 400 ms 420 ms 12.127.5.93
13 417 ms 395 ms 400 ms 12-122-254-14.attens.net [12.122.254.14]
14 406 ms 400 ms 372 ms mdf001c7613r0003-gig-10-1.bos1.attens.net [12.130.0.170]
15 386 ms 395 ms 395 ms 12.130.10.69
16 380 ms 395 ms 385 ms 206.16.13.71

Trace complete.

Fourfingers
10-22-2007, 03:56 AM
You should contact your ISP to have them investigate their connection to ATT.. I suspect they'll have the needed contact information to work with ATT.