PDA

View Full Version : What is the Amount of Skill points Needed for Perform?



ZAKNAFIEN
09-27-2007, 08:09 AM
Just curious as I am building a bard build and I dont want to waste any skill points into perform.


THanks

Schmackdown
09-27-2007, 08:21 AM
Do you have an 8 INT or something? Just max it. Even if the skill isn't worth much now, Turbine has intimated that it'll be worth something in the future.

If you're hellbent on being cute about putting the least points possible into Perform, just look here for the minimums for each song:

http://www.ddo.com/index.php?page_id=339&menus=c:cf&do=classabilities&cf_id=5&cmi=3:5

Mad_Bombardier
09-27-2007, 10:36 AM
Max ranks in Perform are required to unlock all Bard songs (other bonuses do not count). Beyond that, don't bother with enhancements or items to boost Perform (except Skill:Perform2 required for Virtuoso). Perform skill is NOT currently used for anything other than ranks to unlock. If they add a Perform skill check later, you can rechoose enhancements and/or grab a Perform item.

geezee
09-27-2007, 11:03 AM
[QUOTE=Mad_Bombardier;1362404]Max ranks in Perform are required to unlock all Bard songs (other bonuses do not count). Beyond that, don't bother with enhancements or items to boost Perform. Perform skill is NOT currently used for anything other than ranks to unlock. If they add a Perform skill check later, you can rechoose enhancements and/or grab a Perform item.[/QUOT.